„Fasiszta, mint Orbán” – A kormányfővel ért egyet, ezért a liberálisok kiátkozták az ATV tulajdonosát

Ha tehetné máglyára küldené és keresztre feszítené a balliberális oldal Németh Sándort, a Hit Gyülekezetének vezetőjét és az ATV tulajdonosát, amiért a vezető lelkész a minap Orbán Viktor miniszterelnökkel merészelt egyet érteni.

Németh azért lett bűnbak és ellenség sokak szemében, mert a Hit Gyülekezete vasárnapi istentiszteletén arról beszélt, hogy a népszavazáson a betelepítési kvóta ellen szavaz majd, és a népszavazásra mindenkinek el kell mennie. Németh Sándor azt is kijelentette, hogy nem osztja sem az Európai Unió, sem a Soros György által fémjelzett globális pénzvilág migránsügyben képviselt álláspontját.


A beszéd után a közösségi oldalalkat is elárasztották a hozzászólások, de Németh megnyilvánulását már a magyarokra állandóan köpködő Amerikai Népszava című újság sem hagyja szó nélkül.Az ATV tulajdonosa Orbán melletti szavazásra buzdít” című cikkben a lap nem állít kevesebbet, mint hogy ők már 2010 óta mondják, hogy a „Hit Gyülekezete paktumot kötött Orbánnal, amelynek az MDF hátbaszúrása mellett az ATV is része”.

Az újság szerint a Hit Gyülekezete éppen ennek köszönhetően kapott egyedüli kisegyházként egyházi státuszt, egyúttal a magyar kormányfő mellett már Némethet is fasisztának nevezi.
Az ATV tudatosan és szándékosan manipulál, a demokratikus ellenzéket Orbán kezére játssza és belekonszolidálja a rendszerbe. Németh Sándor ATV-je az objektivitás hamis látszatába csomagolva manipulál, hazudik, engedi le a gőzt, akadályozza a tisztánlátást. (…) A tisztességtelenség abban áll, hogy Németh Sándor gondolkodása megegyezik Orbán Viktor fasiszta nézeteivel, de azt a látszatot kelti, mintha az ATV az ellenzék televíziója lenne.

Megfizet egykori liberális újságírókat, hogy ezt a hazugságot leplezzék. Németh éppen olyan diktátor, mint Orbán, politikai nézeteit tekintve semmiben nem különbözik tőle. Ugyanakkor megtéveszti és az orránál fogva vezeti a demokratikus gondolkodású embereket. A hamis próféta hamis televíziója olyan, mint a kígyó az Édenben.

A báránybőrbe bújt farkas a „vidám” vasárnapi vicsorgás közepette, a nézői álkérdésekre válaszolva mutatja meg ennek a csatornának az igazi lényegét. Egyház létére menekültek ellen uszít, nem a gyengét és az üldözöttet pártfogolja, milliárdos vagyonát félti, hogy ne kelljen ezeket támogatni. Rasszista uszítást folytat ellenük – esett neki az Amerikai Népszava Németh Sándornak.
Ismert, az Amerikai Népszava rendszeresen ekézi a magyarokat, a nemzetet, az Orbán-kormányt pedig ellenségnek tartja, amelyet szerintük minden erőt bevetve meg kell buktatni.

Korábban, 2011 augusztusában az újság publikálta Kertész Ákos óriási botrányt kiváltó nyílt levelét, amelyben az író genetikusan alattvalónak nevezte a magyart.

A magyar genetikusan alattvaló. (…) A magyar a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni.

Hogy se tanulni, se dolgozni nem tud és nem akar, csak irigyelni, és ha módja van legyilkolni azt, aki munkával, tanulással, innovációval viszi valamire”

– írta Kertész Ákos az Amerikai Népszavában.2016. június 11.
Szarvas Szilveszter
fotó: origo.hu
forrás: pestisracok.hu/fasiszta-mint-orban-kormanyfovel-ert-egyet-ezert-liberalisok-azonnal-kiatkoztak-atv-tulajdonosat/

.

A Hit Gyülekezetének vezetője nem kér a muszlimokból és Sorosból sem

Németh Sándor nem osztja sem az Európai Unió, sem a Soros György által fémjelzett globális pénzvilág migránsügyben képviselt álláspontját. A vezető lelkész sok más kérdésben is bírálta a nyugati politikát, most pedig kvótaügyben is határozott álláspontot képvisel.

A Hit Gyülekezete vasárnapi istentiszteletén Németh Sándor kijelentette, hogy a népszavazáson a betelepítési kvóta ellen szavaz majd – olvasható a Mandineren. Hogy a vezető lelkész milyen úton jutott el ehhez az elhatározáshoz, azt – az Új Exodus című folyóiratban megjelent – szavait, gondolatait megismerve könnyű beazonosítani.


Németh Sándor a marxizmus utóhatásaiban látja a legfőbb veszélyforrást, amely eszme mindent kritizál és tagad, ezért a kereszténységgel sem egyeztethető össze. Ennek az eszmének a romboló jellege a szocialista egypártrendszer bukását követően csak még jobban felerősödött, hiszen egy marxista számára minden rossz, amit nem ő irányít.

Egyes körök legfőbb célja a vallásellenesség szítása

A mai világot – Németh Sándor szerint – a modernizáció köntöse mögé bújva még ma is ez a szemlélet uralja. A mostanában „divatos” témákat, mint a drogliberalizáció, meleglobbi, vallásellenesség felkapva különösen a fiatalok körében roppant erős ez a gondolkodásmód.

A felsőoktatási intézményekből kikerülő, magasan kvalifikált emberek még az iszlámot is hajlandóak felhasználni a keresztényellenesség további szítására.

Németh Sándor a bevándorlás kérdésköre kapcsán tart attól, hogy Európából akár „Eurábia” is lehet és ebben ugyanúgy megvan a Németország által vezetett nyugat-európai világ, mint az Egyesült Államok, a gazdag szunnita államok és a Soros-féle pénzvilág felelőssége is.

A közel-keleti válságot, amely a migrációs kibocsátás legfőbb gócpontja, végső soron az Egyesült Államok politikája idézte elő – mondta Németh Sándor.

Soros és aktivistáinak szerepe

Sorosék pedig a migrációt kizárólag üzleti alapon közelítik meg, emberi jogi kérdéssé hegyezik ki az egész történetet, alapítványai és aktivistái is a feltétel nélküli befogadást képviselik és hirdetik.

Ráadásul Németh Sándor szerint erre a gondolkodásmódra az unió vezetői részéről is nagy a fogadókészség. Az pedig már botrányos, hogy Ferenc pápa is ebbe az irányba ment el és híveit is a befogadásra buzdítja – jelentette ki a vezető lelkész.

Bár Putyin rendszerének „lényegét” ismerjük, de nem teljesen érthető, hogy az USA miért képvisel ennyire konfrontatív politikát Oroszországgal szemben. Ez az Oroszország egyáltalán nem a létező legrosszabb rendszer – fejtette ki álláspontját a vezető lelkész.


A kvótarendszer kikényszerítése esetén a demokrácia még formálisan is megbukna

Németh Sándor szerint ha az ún. renitens, a betelepítési kvótarendszernek ellenálló Kelet- és Közép-Európai országokra az EU rákényszeríti akaratát, akkor attól a pillanattól kezdve semmivel sem lesz különb attól, mint amilyenek a szovjet típusú parancsuralmi rendszerek voltak.

Németh Sándor azért bízik abban, hogy az Angela Merkel vezette kormány nem fosztja meg Magyarországot az önrendelkezés jogától és nem is hozza országunkat, népünket olyan helyzetbe, amelyben a gazdasági-pénzügyi összeomlás elkerülése végett kénytelen lesz a magyar kormány „önként„ lemondani e jogköreiről.

A Hit Gyülekezete vezető lelkésze szerint már most nemzeti sorsunk jövőbeni alakulásával kapcsolatos kérdésekről zajlik a politikai és kulturális harc.2016. június 12.
www.magyaridok.hu - nol.hu - mandiner.hu - youtube.com
forrás: flagmagazin.hu/politika/a-hit-gyulekezetenek-vezetoje-nem-ker-a-muszlimokbol-es-sorosbol-sem