Fatima harmadik és utolsó próféciája

- vedd észre

„Amikor a világ békéért és biztonságért könyörög, és megbánja a sok rosszat, amit tett, az új Armageddon hirtelen pusztulása jött, és mindenki szenvedni fog.”

Ezek voltak a Fatimai Szűzanya próféciái, amikor 1917-ben megjelent a három gyermeknek, és azt mondta, hogy ez a dátum 2025 véget ér.


Lucia mindössze 10 éves volt, amikor az 1917. május 13-án kezdődtek a jelenések. Lucia és két unokatestvére egy fenyőfán látták Szűz Máriát hat hónapig.

2005. február 14-én 97 évesen hunyt el a Szeplőtelen Szívű Karmelita vallásos Lucia, annak a három gyermeknek az utolsó túlélője, akik gondoskodtak róla, hogy láthassák Szűz Máriát Fatima portugál telephelyén. A coimbrai Carmel kolostorban halt meg, ahol 1948 óta élt.

Ezt az üzenetet II. János Pál pápa olvasta fel, aki úgy döntött, hogy nem fedi fel ezt a titkot, mert úgy gondolta, ha így tesz, pánikot és kétségbeesést. Most ennek az üzenetnek egy másik része kerül napvilágra.

NEM PÁNIKOLNI, HANEM MERT AZ EMBEREK MÁR KÉSZEN ÁLLNAK MEGISMERNI ŐT ÉS TUDATOSAK LEHETNEK Lucia először II. János Pál pápának adta át az üzenetet, aki miután elolvasta, nagyon remegett, és úgy döntött, hogy a reakciótól való félelmében nem hozza nyilvánosságra.

A Szűzanya azt mondta Luciának:

Ne félj, drágám. Én vagyok az ég anyja, hozzád szólok, és arra kérlek, tedd nyilvánosságra ezt az üzenetet az egész világ számára. Így erős ellenállásra találnak.

Figyelj és figyelj arra, amit mondok:

Az emberek bűneit helyre kell hozni. Alázatos könyörgéssel kérjenek bocsánatot az elkövetett bűnökért és azokért, amelyeket elkövethettek volna. Azt akarod, hogy adjak neked egy jelet, hogy mindenki elfogadja a szavaimat, amiket rajtad keresztül mondok az emberiségnek. Láttátok a Nap csodáját, minden hívő, hitetlen, gazdálkodó, polgár, bölcs, újságíró, laikus, pap, mind látta.

Nem ma, nem holnap, hanem a 21. század második felében nagy büntetés fog az egész emberiségre sújtani. Melania és Massimino gyermekeknek már elárultam a La Salette-t, és ma megismétlem nektek, mert az emberiség vétkezett és eltaposta az Isten ajándékát. Sehol a világon nem lesz rend és a sátán uralkodik a dolgok talaját meghatározó legmagasabb fokokban, mert az embert az ördög vezeti, gyűlöletet és bosszúállást vetve mindenütt.

A férfiak halálos fegyvereket készítenek, amelyek percek alatt elpusztíthatják a világot.
Az emberiség fele rettenetesen elpusztítható.
A vallási rendek között konfliktusok lesznek.

Isten megengedi, hogy minden természeti jelenség, mint a füst, jégeső, hideg, víz, tűz, árvizek, földrengések, vírusok, zord időjárás, szörnyű katasztrófák és az ilyen időkhöz hasonló rendkívül hideg tél apránként eltörölje a földet.

Lesznek betegségek gyógymód nélkül, az emberek kigúnyolják a szenteket és az egyházat.
Fékezhetetlen öldöklések lesznek, egymást fogják ölni az emberek, sokan szenvednek.

Néhány természeti jelenség még 2025 előtt bekövetkezik, majd nagyobb intenzitással és nagyobb pusztítással folytatódik, az éghajlat hirtelen szélsőséges időjárási körülményekké változik.

Nem fogják túlélni, a felebarátjuk iránti jótékonyság hiányát, és nem szeretik egymást, ahogy Fiam, Jézus szerette őket.
Sokan kívánnak majd a halottak között lenni, mert milliók vesztik életüket pár másodperc alatt, mások pedig túl sokat szenvednek, új életformák jönnek és hozzájárulnak a pusztításhoz, hogy még több hatalmat adjanak nekik és következésképpen szaporodjanak a számod i ez egy verseny.

Elképzelhetetlenek a büntetések, amik ránk várnak a Földön, de biztosan eljönnek.
Isten megsegíti a világot, de aki nem tesz hűséget Isten fiának, Jézus Krisztusnak, az elpusztul, mert sokan hátat fordítottak neki, és Ő semmit sem tehet ellene.

Augustine atya, aki Fatimában lakik, engedélyt kapott VI. Pál pápától, hogy meglátogassa nővérét, Luciát. Augustine atya kifejezi, hogy nagyon gyengén, könnyes szemmel fogadta őt, és így szólt hozzá:

Szűzanya atya nagyon szomorú, mert senkit sem érdekel 1917-es próféciája, az emberek nem akarják megismerni ezt a próféciát.
Tehát míg a jók keskeny úton járnak, a gonoszok széles utat járnak, amely egyenesen a pusztulásba viszi őket, és hidd, Atyám, hogy a büntetés hamarosan eljön 2020-tól kezdődően, és erős erővel fog jönni.

Sok lélek veszhet el, és sok nemzet és állam fog eltűnni a Földről, örökre elveszhet a világ.
Eljött az idő, hogy mindenki átadja a Szűzanya üzenetét családjának, barátainak és az egész világnak.
Közel vagyunk az utolsó pillanathoz, jön az utolsó nap és katasztrófa.

(FIGYELEM) MIRE VÁRSZ???

Mindenhol békéről és biztonságról beszélnek, de a büntetés megállítás nélkül jön.
AZ ŐRÜLT HÁBORÚ ATOMPUSZTÍTÁST HOZ

Ez a háború mindent, bármit elpusztíthat, katasztrófa lesz.
A sötétség ezután 72 órán át (3 nap), és a harmadik rész, amely túléli ezt a 72 órányi sötétséget és áldozatot, egy ÚJ KORSZAKBAN kezd el élni.

Egy nagyon hideg éjszakán (portugáliai idő szerint) éjfél előtt tíz perccel NAGY FÖLDRENGÉS rázza meg a Földet nyolc órán át. A jók, akik a Fatimai Szűzanya próféciáját terjesztik, NEM KELL FÉLNI, de mások szenvedik el a figyelmeztetés figyelmen kívül hagyásának következményeit, a földrengés a föld nagy részének pusztulását fogja okozni, egyes részek elválnak és nagy csapásokat okoznak!

MIT TEGYEK?...

Lucia nővér azt mondja, amit a Szűzanya mondott:

Ne hagyd el a házad, és ne engedj be idegeneket, lesznek új és ismeretlen emberek, akik jól beszélnek, és megkérnek, hogy csatlakozz hozzájuk, az új fajukhoz, életstílusukhoz, nem fogadjuk el!

Ezek az új „emberek” profitálnak a világon (földön) bekövetkező katasztrófából...

Lucia nővér azzal folytatja, amit elárult neki:

Hogy ti is felkészülhessetek és életben maradjatok, mint a gyerekeim, akik szintén komolyan veszik ezt a figyelmeztetést, a következő jeleket adom nektek:

Hideg lesz az éjszaka. Nagy szél lesz...
Gyötrelmek lesznek, és hamarosan elkezdődik a földrengés, ami erősen megrázza a földet...
Zárd be otthon az ajtókat és ablakokat, és ne beszélj azokkal, akik nincsenek bent a házban...
Ne nézz ki, ne légy kíváncsi, mert ez az Úr haragja...
Gyújts áldott gyertyákat, három napig más fény nem ragyoghat...

Olyan erőszakos lesz a mozgás, hogy 230 fokkal mozgatja a Földet, majd visszatér a normális helyzetébe...

Akkor teljes sötétség borítja be az egész földet. Minden gonosz szellem fel lesz oldva és elengedve nagy kárt okozva azoknak a lelkeknek, akik nem akarták hallani ezt az üzenetet, és azoknak, akik nem akarnak megtérni...

Minden sötét lesz, és egy nagy misztikus kereszt jelenik meg a mennyben, hogy emlékeztessen minket arra az árra, amit Isten Fia, Jézus Krisztus fizetett a megváltásunkért.

Lucia nővér továbbra is arra hivatkozik, amit a Szűzanya rábízott:

Imádkozzunk így:
Ó, Isten, bocsásd meg bűneinket, ments meg minket a pokol tüzétől, és vezess a mennybe minden lelket, különösen azokat, akiknek leginkább szükségük van a kegyelmedre.

Aki hisz abban az üzenetben, amit Isten küld, és másoknak viszi az üzenetet, az Úr Nagy Napján semmitől sem kell félnie...
Aki csendben marad, az most felelős lesz ezért a tudatlanság miatt elveszett lélekszámért...
Amikor már nem remeg a föld, rettenetesen meghalnak azok, akik még nem hisznek a mi Urunkban...
Mindenhova gázt, vírust és vizet hoz a szél...
Tehát a nap újra felkel...
Sokan élhetnek ezek után a katasztrófák után...

Ha egyszer elkezdték, semmi okból nem nézhetnek ki a házon kívülre, mert Isten nem akarja, hogy bármelyik gyermeke lássa, amikor megbünteti azokat a bűnösöket, hogyan szenvednek, és nem akarja, hogy lássák, milyen fájdalmat fog okozni azoknak a perverzeknek a nevetése...

Meg kell értenünk, hogy Isten megengedi, hogy mindezek elmúljanak, és meg kell értenünk, hogy Isten megbünteti mindazokat, akik nem hallották őt, és amit ez a szöveg mond, annyi pánikot keltett, mert Isten elengedi féktelen haragját, és megtalálja azokat kinek van megsértette, és elpusztították a világot.

Ne feledd, Isten szava nem fenyegetés, hanem jó hír.

Talán Isten megengedné, hogy így legyen, mert mindenkit meg akar menteni magának.

Ha olvasod, mondj valamit. Azt mondják, hogy a szívünk minden dobbanása Isten azt mondja, szeret minket.
Belegondoltál már abba, hogy hányszor mondta ezt neked ma?
Ha szereted Istent, mondj áment és oszd meg hét csoportban a Facebookon. Ha szégyelled Istent, nézd meg

Emlékezz, Isten azt mondta:
Ha megtagadsz engem az emberek között, megtagadlak téged az Atya előtt. Ámen


forrás: facebook.com/ricardo.dias.14268769/