Itt úgysem jössz át!

Magyarország egyes részein megszűnt a jog uralma és megszűnt a rend.

Joguralom és rend nélkül pedig nincs demokrácia, nincs állam, nincs ország, nincsen normális élet.


A jog uralma legelőször Magyarország déli határa mentén szűnt meg, hónapokkal ezelőtt. A migránsok özöne ugyanis azzal kezdi magyarországi életét, hogy látványosan kívül helyezi magát a magyarországi és az európai uniós jogon, amikor illegálisan lépi át a magyar határt.

A schengeni határokra vonatkozó uniós jog kimondja:

Az Unió határai hivatali időben, a kijelölt határátkelő helyeken léphetőek át, érvényes úti okmányokkal.

A migránsok tíz- és százezrei ezekből az előírásokból egyetlen egyet sem tartanak be.

Hónapok óta teszik ezt.

Ezen hónapokkal ezelőtt (de még júniusban is!), a magyarországi ellenzéki pártok és a magyarországi ellenzéki média egymást túllicitálva harsogta, hogy a bevándorlás nem probléma, a bevándorlás csak egy „álprobléma”, amelyet a kormány generál, hogy elterelje a figyelmet egyéb dolgokról.

A magyarországi ellenzéki pártok és a magyarországi ellenzéki média most egymást túllicitálva harsogja, hogy a magyar kormánynak már hónapokkal ezelőtt meg kellett volna kezdeni az érdemi intézkedéseket a jelenlegi helyzet kezelésére.

A magyar ellenzéki pártokat és a magyar ellenzéki médiát súlyos felelősség terheli mindazért, ami most zajlik az országban. De erre még visszatérünk.

A Magyarországra hónapok óta beözönlő migránsok mára egy sor további törvényt és előírást sértenek meg, rúgnak fel, és teszik ezt úgy, hogy közben a hátuk mögött tudhatják a hazai ellenzéki pártok, a hazai ellenzéki média valamint a nyugati politikusok egy jelentős részének és a nyugati média döntő többségének támogatását és szimpátiáját.

Ezzel nevezettek végképp letértek a törvényesség, a joguralom és a rend útjáról. Ennek remélhetőleg egyszer meglesz majd a következménye.

A Magyarországra hónapok óta beözönlő migránsok mára eljutottak odáig, hogy nyíltan felmondták az együttműködést a magyarországi hatóságokkal, és nyíltan kivonják magukat a magyarországi idegenrendészeti és menekültügyi eljárások alól, amelyek minden bevándorló számára kötelezőek.

A Magyarországra hónapok óta beözönlő migránsok ma:

- Nem hajlandóak alávetni magukat a kötelező regisztrációnak

- Nem hajlandóak ujjlenyomatot adni

- Nem hajlandóak bevonulni a számukra kijelölt befogadó táborokban

- Nem hajlandóak együttműködni a hatóságokkal

- Nem hajlandóak tudomásul venni, hogy számukra mindez kötelező előírás

- Megbénítják az ország és a főváros forgalmas csomópontjait és pályaudvarait

- Törvénytelen demonstrációkat tartanak

- Megtámadják a rendfenntartó erőket

- Ön- és közveszélyes magatartásukkal veszélyt jelentenek önmagukra, családjukra és a környezetükre.

A Magyarországra hónapok óta illegálisan beözönlő migránsok mindezt úgy teszik meg, hogy közben az ellenzék, a sajtó, a nyugati politika és a sajtó tapsol nekik.

A nyugati politikusok az elmúlt napokban minden mértéket és józan belátást sutba dobva olyan nyilatkozatokat adtak, amellyel alaptalan reményeket és elvárásokat támasztottak a Magyarországon tartózkodó és eleve NEM jogkövető magatartást tanúsító migránsokban, majd az általuk okozott még nagyobb bajt látván elkezdték a magyar kormányt és Magyarországot okolni és leckéztetni a kialakult helyzetért.

Sajnálatos módon Németország élen járt ebben a tűrhetetlen és becstelen eljárásban.

Angela Merkel és a Német Bevándorlásügyi Hivatal meggondolatlan és ostoba nyilatkozatai jelentették a legnagyobb csapást a Magyarországon tartózkodó migránsok konszolidációs, domesztikációs folyamatára. Ezen nyilatkozatok azt az illúziót keltették a migránsokban, hogy Németország minden szír migránst automatikusan befogad. A német illetékesek felelőtlenségét és elképesztő ostobaságát támasztja alá az a most megismert „reklámfilm” is, amely –mint kiderült- már vagy egy éve elérhető az arab országokban, és amely arról szól, hogy a térségből induló migránsokat Németország tárt karokkal, kényelmes szállásokkal, napi négyszeri étkezéssel várja. (A német illetékesek most közölték, hogy ezekben a napokban olyan filmet kívánnak készíteni, amely elriasztja a migránsokat attól, hogy Németországba induljanak. Gratulálunk!)


Mindenesetre a német illetékesek felelőtlen és ostoba nyilatkozatait követően a Magyarországon tartózkodó migránsok tömegei végképp feljogosítva érezték magukat, hogy felmondják még a legminimálisabb együttműködést is a magyar hatóságokkal, és közölték, hogy ők Németországba mennek és kész. Ezt követően a német illetékesek diplomáciai csatornákon azt közölték a magyar hatóságokkal, hogy „néhány száz” migránst nyugodtan indítsanak el Németországba.

Ekkor indult el a Keleti pályaudvarról az a néhány szerelvény, amelyet aztán az osztrák hatóságok megállítottak Bécs előtt, és úgy tűnt, nem is fogják tovább engedni őket. Végül aztán –nyilvánvalóan német nyomásra!- az osztrákok mégis elengedték a Németországba tartó szerelvényeket.

Aztán másnap a német és az osztrák illetékesek és politikusok elkövették a legnagyobb aljasságot: Egyszerűen hátba szúrták Magyarországot! Kijelentették, hogy Magyarország köteles betartani a dublini egyezményt, és nem indíthat útnak nyugatra nem regisztrált és papírokkal nem rendelkező migránsokat. Mondták ezt annak a Magyarországnak, amely az egyetlen uniós ország jelen pillanatban, amelyik még komolyan veszi és betartja az uniós előírásokat és jogszabályokat.

- Németország abban a pillanatban felrúgta az uniós jogszabályokat és előírásokat, amikor egyoldalúan kijelentette, hogy nem küldik vissza a szír menekülteket (ezzel ugyanis felmondta a dublini szerződést)

- Ausztria abban a pillanatban felmondta az uniós jogszabályokat és előírásokat, amikor a Németországba elindított szerelvény másnapján gyakorlatilag visszaállította határán a határellenőrzést, negyven kilométeres dugókat okozva ezzel Magyarországon; ne felejtsük el, hogy az osztrákok nem először teszik ezt! Emlékszünk még, hogy amikor Magyarország bekerült az Unióba, majd pedig a schengeni övezetbe, akkor a határ menti osztrák települések derék osztrák polgármesterei egyszerűen lezárták falujuk végén, a magyarországi oldalon az utakat, hogy a magyar autósok ne tudjanak szabadon közlekedni arra. És akkor is kitaláltak valami szemét dumát az egészre.

Mindezek után a német kancellár széttárta karját, és közölte, hogy nem tehetnek semmiről, őket „félreértették”. Az osztrák kancellár pedig megfenyegette Magyarországot, és felszólította, hogy tartsuk be az unió törvényeit. (Az osztrák kancellártól amúgy nagyjából ennyi várható. Az osztrák kancellár Schultz kesztyűbábja, a hülye osztrák szocialista prototípusa, aki a „slomkatoláson” (felolvassa, amit leírnak neki, már ha el nem b…a) kívül máshoz nem ért; 15 éves kora óta pártvonalon mozog, már leérettségizni is azért tudott, mert találtak neki egy valahol Bécsben egy iskolát, ahol szocialista volt az igazgató. Az egyetemről az első félév után kitették, de haladt tovább pártvonalon, és lám, fel is jutott a csúcsra! Tiszta Magyarország, 1960…)

Mindezen történésekkel párhuzamosan az osztrák és a német sajtó beszállt a Magyarország elleni kampányba, és folyamatosan azt harsogták és harsogják, hogy Magyarország miért nem engedi ki a migránsokat, amikor azok menni akarnak.

És persze a Magyarországon tartózkodó, vagy magyar színekben Brüsszelben hazát áruló „politikusok” sem akarnak kimaradni a jóból. A sajátjait is bármikor hátba szúró Jávor Benedek EU képviselő facebookján jelenti be, hogy zöld párttársait hozza Magyarországra , Budapestre, „(…)hogy a saját szemükkel lássák a menekültek helyzetét Magyarországon. Lássák a főváros terein, utcáin és pályaudvarain táborozó ezreket, akiket a magyar állam helyett civilek és facebook-csoportok látnak el, hogy ne éhezzenek. Lássák a kerítést, amely nem állít meg, sőt nem is lassít le senkit, viszont szándékosan megsebesít sokakat. Lássák a plakátokat, amelyekkel Magyarország elfoglalta magát, ahelyett, hogy felkészült volna a menekülthullámra.”

Nem elemezgetném ennek a gazembernek az irományát és lelkivilágát, de hadd idézzek ide néhány kommentet azok közül, amelyek elárasztották a bejegyzését:

szabadhajdu2015. szeptember 3. 20:48

A qurva anyádat Benedek.

adam2015. szeptember 3. 20:51

Te féreg! Kapnának ellátást a gyűjtőpontokon, de csesznek együttműködni túlműveltségükben. Bocs, hogy nem futunk utánuk a vacsival.

@C.Dömötör

Itt a folytatás, elnézést, már a PC is szégyellte magát:
Bár könnyűsúlyú mint politikus, de nehézsúlyú mint hazaáruló!


packó2015. szeptember 3. 21:05

Ez fiatalkorára már olyan cinikus, hazaáruló szarember, mint az öreg bolsik.

Brigadéros2015. szeptember 3. 22:02

A Magyar Állam helyett látják el, te farok?!?
Hát te képviselő létedre még azt sem tudod, hogy az államnak nincsen pénze, az a polgárok pénze?!???
Te a mi pénzünkön akarsz számolatlanul végeláthatatlanul megvendégelni hívatlan kéretlenül idejött idegeneket???
Ne kerülj a közelembe, mert isten bizony lekeverek neked egy atyai maflást, hogy végre tisztességet tanuljál...:)


Ezek mindegyike nagyjából tökéletes. De szeretném felhívni a figyelmet erre a mondatocskára, s egyben megemelni a kalapomat a szerző, bizonyos „adam” előtt:

„Te féreg! Kapnának ellátást a gyűjtőpontokon, de csesznek együttműködni túlműveltségükben. Bocs, hogy nem futunk utánuk a vacsival.”

Igen, ez a következő pont.

Miután a felelőtlen és ostoba nyugati nyilatkozatok nyomán a migránsok végképp felmondták az együttműködést a magyar hatóságokkal, elkezdődött annak kommunikálása a hazai és a nyugati médiában, hogy a magyar állam és a magyar kormányzat nem látja el szegény migránsokat.

A magyar állam és a magyar kormány ellátja a migránsokat, és tökéletesen betartja az emberiességből és a törvényekből következő kötelezettségeit. A befogadó állomásokon fedél, ágy, tisztálkodási lehetőség, élelem, innivaló, orvosi ellátás, információ, felvilágosítás várja a migránsokat.

A migránsok itt nem hajlandóak megjelenni.

A migránsok a Keleti pályaudvaron és a bicskei pályaudvaron demonstrálnak. A magyar államot képviselő és a magyar törvényeket betartó és betartató rendőröktől pedig sem az élelmet, sem a vizet nem fogadják el.


Persze, ezt is lehet. Bár nem lehet nem észrevenni, hogy például a Keletinél nem egyszerűen okos telefonok, hanem jópár migráns kezében műholdas telefonok vannak. Csak nem az utasításokat kapják ezeken, hogy mit kell csinálniuk, és mit kell skandálniuk? De ez is mindegy. Ha nem fogadják el az ételt és az italt a „velük ellenséges” magyar államtól, akkor ne egyenek és ne igyanak. Leszarom. De tényleg ne gondolja senki, hogy majd szaladgálunk utánuk a vacsival, és letérdelünk, hogy „na, csak egy falatot, a mama kedvéért!”.

Aki nem tartja be a törvényeket, és aki önsorsrontó módon még a legalapvetőbb együttműködésre sem hajlandó, azzal nem lehet mit kezdeni. Azon még segíteni sem lehet. De a törvényeket akkor is be kell vele tartatni.

Szlovákiában értik ezt.

Friss hír, hogy az egyik szlovákiai befogadó állomáson migránsok egy csoportja elbarikádozta magát az ebédlőben és tüntetni kezdett. A szlovák rohamrendőrség öt perc alatt kiment a helyszínre, és szétbaszta őket. Kivonszolták mindet az ebédlőből, visszavitték a táborba, és valószínűleg félreérthetetlenül el lett nekik magyarázva, hogy mik a törvények, és hogy hol lakik az Úristen.

Pontosan ezt kell tenni nekünk is!

A törvény az törvény, és mindenkire vonatkozik!

Ráadásul a nyugati média (és a Magyarországon állomásozó, de idegen zsoldban álló is!) eleve olyan képet igyekszik festeni a jelenlegi a magyarországi állapotokról, mintha itt kegyetlenkednének a migránsokkal. Legjobb példa erre a tegnapi, bicskei eset. A permanens törvénysértésben lévő, Bicskén demonstráló és a befogadó táborba bevonulni nem hajlandó migránsok egyike hirtelen nekiesett a saját családjának. A csecsemőjüket kezében tartó asszony lábát kirúgta, és a sínek között a földre döntötte. Majd üvöltve ő is rájuk vetette magát, és a saját fejét kezdte verni két kővel. A körülöttük álló rendőrök ekkor leszedték az őrjöngő állatot az asszonyról és a gyerekről, nehogy kárt tegyen bennük, illetve saját magában.

A világmédiában ma erről az esetről készült fényképek jelentik a legnagyobb slágert. És mit látunk a képeken? Hát azt, hogy a brutális magyar rohamrendőrök ütlegelnek egy földön fekvő és magatehetetlen családot, köztük egy csecsemőt. Ezzel a képpel címlapján jelent meg ma többek között az Independent (csak a becsülettől és a tisztességtől független brit napilap), a Guardian, és ezt mutogatja a Magyarországról a ZDF-hez hasonlóan aljas és tisztességtelen tudósításokat küldözgető BBC is.

És persze az egészen kretén osztrák „jogvédők”, picsogó, széplelkű seggfejek pedig a közösségi hálón szervezkednek, hogy a hétvégén kocsikkal és buszokkal átjönnek Budapestre, és „kimenekítik” Ausztriába a Keletinél „rekedt”, itt „fogva tartott” szegény migránsokat.

Gyertek! De előbb kérdezzétek meg erről a hülye kancellárotokat is gyerekek! És jó, ha tudjátok: amint beültetitek autóitokba a migránsokat és elindultok velük a nyugati határ felé, embercsempészekké váltok.

De ez sem érdekel. Felőlem, vigyétek őket! De nem is kell fáradoznotok: elindultak gyalog. Ez nagyon helyes! Rendőri felvezetéssel menjenek csak. Útközben adjunk nekik enni, inni! Kísérjük el egészen a határig őket. És aztán meglátjuk, mi fog történni… Mit csinálnak majd az osztrákok? Beengedik őket? Remek! Egy gonddal kevesebb. Visszatoloncolják őket, az uniós jogra hivatkozva? Kevésbé remek – de akkor legalább tisztul majd a kép. Akkor majd a migránsok talán a saját szemüknek elhiszik, hogy nem a gonosz magyarok akarják minden áron itt tartani őket…


De akár így, akár úgy: a német nagykövetség munkatársai most már tényleg emeljék fel a seggüket az íróasztalaik mellől, és menjenek ki a Keletihez, menjenek el Bicskére. Ott végezzék el a dolgukat. Az országuk meg a kancellárjuk nevét skandáló, és Magyarországot ellenségüknek tekintő migránsoknak magyarázzák el, mi a helyzet. Magyarázzák el nekik, hogy Németország mégsem fogadja be őket automatikusan, és kötelesek végig csinálni a regisztrációs procedúrát, kötelesek bevonulni a befogadó állomásokra. Vagy, ha az elmúlt huszonnégy órában ismét változott a német álláspont, és most éppen ismét a dublini egyezmény egyoldalú felmondásánál tartanak, akkor vigyenek magukkal egy kis asztalkát, két hokedlit meg két pöcsétet, és kezdjék el kiadni a vízumokat és az úti okmányokat a szeretve tisztelt migránsoknak. Mi ennek is módfelett fogunk örülni!

S még egy szó a kvótáról.

Mert ez most az ájult, elhülyült nyugatiak új varázsszava: a kvóta. Hogy majd minden uniós ország egy bizonyos kvóta szerinti bevándorlót lesz köteles befogadni.

Akkor mindössze két kérdés!

1.: Mekkora ez a kvóta?

Egy hónappal ezelőtt hatvanezer emberről volt szó. Hogy majd annyit szétosztunk. Csak az a baj, hogy ma egy hosszú hétvégén érkezik ennyi migráns Európába. Így aztán, tegnap már kétszázezer volt a bűvös szám. Remek! És mennyi lesz jövő hónapban? Félmillió? Hát az év végén? Tízmilló?

Elment az eszetek. Idióták!

2.: Tegyük fel, hogy elfogadjuk a kvóta rendszert. Jó. És mi lesz utána? Mondja már meg valamelyik kurva okos nyugati vezető, ha majd Magyarország befogad a kvóta alapján mondjuk elsőre ötezer migránst, mi lesz utána? Mert utána ők már olyanok lesznek, mint Butch Marcellus Wallace meghatározása szerint a Ponyvaregényben. „És ha elutazol, akkor el vagy utazva!” – mondja Marcellus Wallece Butchnak. Nos, kedves elmebeteg barátaim, ha a migránst befogadjuk, akkor be van fogadva. És akkor ki és hogyan akadályozza majd meg, hogy oda utazzon, ahová akar? Erre válaszolna valaki? Majd a befogadott migránst Magyarország köteles lesz megállítani a határon, nehogy mégis tovább menjen Berlinbe vagy Bécsbe? És akkor majd az egész kezdődik elölről? Majd jön a ZDF meg a BBC, és készülnek a tudósítások a fasiszta magyarokról, akik korlátozzák mozgásukban és szabadságukban szegény befogadott migránsokat, és másodrendű állampolgárként kezelik őket?

Szépen megfogjátok egymás kezét, és elmentek a picsába, drága felebarátaim!

Nem lesz semmi ilyesmi!

És elég volt ebből az egészből!

Úgyhogy mostantól másképpen lesz!

Szerintem legyen így:

1.: Az a migráns, aki felmondja az együttműködést a magyar hatóságokkal, az egyszersmind kivonja magát az idegenrendészeti és a menekültügyi eljárás alól is, és mint ilyen, kitoloncolható és kitoloncolandó!

2.: Minden erővel érvényt kell szerezni a magyar és az uniós jognak (utóbbinak csak addig, ameddig a németek és/vagy az osztrákok ismét fel nem mondják)!

3.: Helyre kell állítani a rendet, mindenáron és bármekkora erővel! Meg kell tisztítani a pályaudvarok környékét és a köztereket, és a migránsokat be kell kényszeríteni a befogadó állomásokra!

4.: Diplomáciai úton követelni kell a német illetékesektől, hogy egyértelműen és írásban nyilatkozzanak, mi a szándékuk a jövőben a migránsok befogadásának kérdésében.

5.: Diplomáciai úton követelni kell az osztrák illetékesektől, hogy egyértelműen és írásban nyilatkozzanak, mi a szándékuk a jövőben a migránsok befogadásának kérdésében.

6.: A magyar határt minden áron meg kell védeni! Záros határidőn belül el kell érni, hogy migráns csak a kijelölt határátkelőn, csak érvényes papírokkal, és csak hivatali időben léphessen be Magyarország területére.

7.: A jövőben Magyarország a leghatározottabban utasítsa vissza mind a nyugati politikusok, mind a nyugati sajtó részéről érkező méltatlan, igaztalan, hazug és aljas támadásokat!

8.: Magyarország tegyen meg mindent annak érdekében, hogy jöjjön létre egy egységfront, amely magába foglalja Lengyelországot, Csehországot, Szlovákiát, Magyarországot és a három Balti Államot. Ezek az országok egységesen képviseljék az Unión belül álláspontjukat, egységesen lépjenek fel a migránsok ügyében is, és minden más olyan ügyben is, amikor meg kell védeni Közép-Kelet-Európa érdekeit a nyugattal szemben.

Ezek a rövidtávú teendők.

S azt is jelezni kívánom, hogy mostantól a politikai helyzet függvényében bármikor összehívhatjuk a Békemenet szervezőit, és a politikai helyzettől tesszük függővé, utcára vonulunk-e. Ez magában foglalja azt is, hogy akár félmillió emberrel felvonulunk a déli határ mentén, és ha kell, kimondjuk, amit Szürke Gandalf kimondott Mória bányáiban, a Khazad-dum hídján, az ősi világ démonának:

„ITT ÚGYSEM JÖSSZ ÁT!”

2015. szeptember 4.
Írta: Bayer Zsolt
forrás: badog.blogstar.hu/2015/09/04/itt-ugysem-jossz-at-/20076/