Megtörtént! Ismét felosztották a világot

Sajnos vannak olyan erők, melyek uralmuk alá hajtották az egész világot. Úgy tűnik, hogy felettük lehetetlen – vagy legalábbis rendkívül nehéz úrrá lenni.
Jalta óta eltelt egy új emberöltő, amikor is eldöntötték a Földön élő emberek jövőjét.
Általában még nem voltak olyan óriási szereplők, mint Kína, Brazília, India, amely a világ komoly jelentőségét képviselik.


A környezetvédelem csak egy dolog volt a konferencián, komoly határozatot nem hoztak, ugyanakkor a háttérben a csapatgyűlés résztvevői újból felosztották maguk között a világot…

Ki-kivel tart, a hanyatló birodalom utolsó csatlósaiként, vagy bíznak egy új világrendben, amit a Brics országok képviselnek napjainkban?

Hova fogunk mi kerülni? És egyáltalán mindenképpen kell „valahová” kerülnünk? Nem tudjuk megszerezni a jól megérdemelt függetlenségünket?

A Brzezinski féle elv, hogy a két óriási nagy gyarmatosító között legyen egy köztes tér, egy semleges sáv, valószínűleg ez a magyarságnak és a Visegrádi Négyek közül 5-6-unknak menekülési útvonal.

Nagyon fontos, hogy ezek az országok megtalálják azt a közös rendező elvet, ami alapján békében, szeretetben tudnak élni a következő pár száz évben.

A környezetvédelem is nagyon fontos. Ja, arról is volt szó, Párizsban.
2016. február 28.
forrás: netextra.hu/megtortent-ismet-felosztottak-a-vilagot/