Orbán Viktor súlyos lejáratása


Stoffán György

Az emberi hülyeség, aljasság és oktalanság határtalan. Megjelent a sajtóban, hogy Orbán Viktort le akarja járatni a Schwartz bácsi… az ő civiljeivel és egyéb jól fizetett követőivel. Felvetődik a kérdés, hogy ki akar lejáratni kit, és kik előtt?


Megmagyarázom ezt az iménti meglehetősen hülye kérdést. Ha Schwartz bácsi milliárdjait felhasználva akar bárkit lejáratni, amely szándék alapjaiban sántít, hiszen Schwartz bácsi hiába „nemesedett” vagy inkább „nemtelenedett” az évtizedek során „a milliárdos Sorossá”, ugyanaz a halált és romlást hozó féreg maradt, mint volt ifjon, amikor is a zsidók (saját népe!) vagyonát meglopta, vagy éppen risztelt a Gestapóval, miközben a meglopott zsidók leszállni készültek a marhavagonról, Auschwitz nem éppen szimpatikus láger-vasútállomásán. Ez az „aprócska tény” jut az eszembe, amikor e lejáratási kampány „eget rengető” hírét olvasom. Nos, kérem szépen...

1./ Alapvetően a lejáratásra irányuló szándék is undorítóan prolias, elítélendő, hiszen nem módja az semminek, csupán egy bolsevik módszer, amelyet a libsik is átvettek, és igyekeznek tökélyre vinni, de nem megy, mert egy dolgot nem ismernek – a magyar néplélek sajátosságait. A magyar néplélek nem vesz be minden moslékot, amit elé tesz egy ilyen senki, aki halottaktól és a krematóriumba igyekvőktől összelopott vagyonból vált milliárdossá – saját bevallása szerint.

2./ Egy mindenben lejáratódott erkölcsi ürülék nem tud lejáratni senkit, mert a józan ész, és az általuk nem ismert hazaszeretet olyan fegyver ellenük, amit nem kell kézbe venni, amivel nem kell lőni. Ugyanis ennek a szónak a jelentése magából az magyar keresztény emberi agyból csinál fegyvert, önvédelmi eszközt, amely automatikusan működésbe lép a leselkedő veszély esetén.

3./ A magyar néplélek nagyon precízen ki tudja szűrni a hazugságot és az ellene irányuló mindenfajta támadási szándékot. Így az sem jelent problémát a számára, hogy Schwartz bácsi és lumpen-proli, hazátlan hazaáruló és nemtelen követői is fennakadjanak azon a lelki, szellemi rostán, amellyel évezredek óta minden hasonló történelmi okádékot, jó eredménnyel kiszűrt magyar néplélek.

Schwartz bácsi és követői pedig mondanak, amit akarnak, mert az olyan hiteles, mintha a fos azt hirdetné önmagáról, hogy ő az eredeti 4711... A lejáratás tehát, a kávéházak eldugott különtermeiben megtörténhet, s ott ez a csürhe lejáratottnak érezheti a nemzeti keresztény többséget – de csak szigorúan önmaga előtt – Orbán Viktort, Lázár János és akit akarnak. Tökmindegy!

Egy kiszivárgott jelentés szerint több magyar politikus is szerepel a
Soros „kilövési listáján”

Mi pedig, akik előtt igyekeztek volna „lejáratni” saját politikusainkat, tudomást sem véve erről a fosmoslék keverékről, szépen csendben elmegyünk tavasszal szavazni, hogy a hazai belpolitikai életből örökre kiiktassuk a Gestapós Schwartz bácsi hazai, jól fizetett, primitív és erkölcstelen „lábtörlőit” Könnyű dolgunk van, mert le sem kell járatnunk őket. Ők már „lezsírozták a dolgot”.2017. október 26.
Stoffán György
forrás: stoffangyorgy.blogspot.hu/2017/10/orban-viktor-sulyos-lejaratasa.html?spref=fb