EZ MAGYARORSZÁG - A FELTALÁLÓ, AKIT A GYÓGYSZERLOBBI BE AKAR DARÁLNI

Sokan hallottunk már olyan történeteteket, amelyekben csodás, és értékes találmányok megalkotói tűntek el nyomtalanul, vagy haltak meg furcsa körülmények között. „Jobb esetben” pedig egyszerűen ellehetetlenítették, vagy hiteltelenné tették az alkotót.


Bár ezeknek a forradalmi találmányoknak a bevezetése nagymértékben elősegítené az emberiség fejlődését, piacra dobásukkal és elterjedésükkel mégis gazdasági érdekeket sértenének, hisz a háttérhatalom által eddig uralt és kontrollált piacra olyan új, olcsó, és rendkívül hatékony versenytárs érkezne, amely a háttérhatalom eddigi termékeit egyszerűen kiszorítaná a piacról.

Ez az állítás különösen igaz az energia és a gyógyszeriparra, hisz ezekben a szektorokban óriási pénzek mozognak. Így érthető, hogy vannak olyan csoportok, amelyek mindenre képesek azért, hogy megmaradjon az eddigi piaci részesedésük.

Az alábbi történet 2012 januárjára nyúlik vissza, amikor bombaként robbant a hír, hogy egy Magyar tudós megtalálta a koleszterinszint növekedését – ezzel párhuzamosan a magas vérnyomás kialakulását – meggátolni képes antitestet.

A hírt közlő lap így fogalmaz:
túlzás nélkül kijelenthető: a szer milliók életét mentheti meg világszerte, ugyanakkor komoly gyógyszergyártókat tehet tönkre.

A felfedezés Dr. Horváth István orvos-biológus professzor nevéhez fűződik. A találmánya pedig valóban csodákra képes.


Röviden összefoglalva a találmánya lényege, hogy a szer hatására szervezetünk koleszterin háztartása normalizálódik. Azaz az összes érben, s hajszálérben a lerakódások eltűnnek, a vérkeringés helyreáll. Így az érszűkület miatti infarktusok, stroke esetek száma minimálisra csökkenhet.

A hatás az erek kitisztítása, a vérkeringés jelentős javulása. Emiatt aki átesett a kezelésen 10-20 évvel fiatalabbnak néz ki, mint korosztálya, ha idejében hozzájut, kb. 30-40 évesen. A vérerek rugalmassága, áteresztő képessége jelentősen javul, s ez például önmagában megszüntetheti a migrénes fejfájásokat, a rossz keringés miatti gyulladásokat.

Fontos kiemelnünk, hogy a kísérletek során beigazolódott, hogy a csodálatos hatásokon kívül káros mellékhatások nem voltak tapasztalhatóak. Dr. Gulyás László nyugalmazott gyermekorvos így nyilatkozott a felfedezésről: Egyedülálló felfedezés birtokában van a tudós. Ezzel együtt komoly veszélynek is ki van téve, hiszen az általa felfedezett vakcina egy sor gyógyszert söpörhet le az asztalról, milliárdos károkat okozva egyes gyártóknak. Véleménye szerint a magyar államnak komoly bevétele származhatna abból, ha piacra tudná dobni a szert.

A dr. Horváth István által kifejlesztett oltóanyagnak külföldön is elterjedt a híre. Például Ausztráliában egy operációra már hivatalosan is alkalmatlannak nyilvánított betegnél teljes gyógyulást eredményezett.

Ezután egy olyan korábbi milliárdos beteg jelentkezett a professzornál vevőként, akinek az életét szintén ez a szer mentette meg. A dollármilliárdos százmillió dollárt ajánlott fel az oltóanyag tulajdonjogáért. De a professzor nem adta el.

A „multik” és a bankárok sem jártak sikerrel, a vételi szándékukkal. „A találmány értékét a magyar gazdaság számára szeretnénk megőrizni” – fogalmazott dr. Horváth.

Ez után jött a „feketeleves”:
Indul a lejáratás, ellehetetlenítés és a teljes megsemmisítési program.

A professzor ellen névtelen feljelentő vádjai alapján indult bírósági eljárás.


Professzor Dr. Horváth István, a koleszterin anyagcserezavarok és következményeik (pl. érelmeszesedés) csoda számba menő kezelésének feltalálója ellen, névtelen feljelentés alapján koncepciós eljárást kezdeményeztek. Az elmúlt időszakban a Professzornak a házkutatásoktól és számítógépeinek lefoglalásától kezdve a rendszeres morális meghurcoltatásig számtalan dolgon kellett keresztülmennie.

A támogatói oldalról a professzor mellet kisebb internetes közösség szerveződött, hogy ezzel is biztosítsák a tudós melletti kiállást.2016. március 28.
Gabay Balázs, 2012. január 3.
mno.hu/belfold/miert-titkoljak-a-magyar-csodaszert-1040827?oldal=1
forrás: netextra.hu/ez-magyarorszag-a-feltalalo-akit-a-gyogyszerlobbi-be-akar-daralni/