AZ EURÓPAI KERESZTÉNYSÉGNEK BEFELLEGZETT?
– ŐSZINTE VALLOMÁS EGY MIGRÁNSTÓL


Tényként ki kell mondanunk: Az európai kereszténység végveszélyben van!

„Terjeszd az Iszlám vallást Európában, és a paradicsomba kerülsz.” – az alábbi cikknek akár ezt a címet is adhattuk volna.


Vannak, akik csak találgatják, hogy az Európát elözönlő illegális bevándorlás „szálait” kik mozgatják, és akadnak olyanok is, akik számára ez teljesen világos.

De vajon a migránsok egy részét mi készteti arra, hogy ekkora útra vállalkozzanak?

Természetesen sokan közülük valóban a háború elől menekülnek. Biztos, hogy nagy számban akadnak olyanok, akiket azért küldtek, hogy terrorcselekményeket hajtsanak végre a kontinensen. De akadnak olyanok is, akiket a „magasabb vallási eszmék” vezérelnek, és azzal a céllal érkeznek a keresztény Európába, hogy a kontinens keresztény vallási struktúráját radikálisan átformálják.

Tényként ki kell mondanunk: Az európai kereszténység végveszélyben van!

Erre egyik bizonyíték az alább látható videó is.


Ezt a videót az arab televíziósok forgatták egy Münchenbe tartó vonaton. A férfi elmondta, hogy őt semmi más nem érdekli, kizárólag csak az, hogy elterjessze az iszlám vallást Európában.

Hozzátette, hogy „Ha lesz olyan ember, akit át tudok téríteni erre a vallásra akkor majd ők is áttérítenek másokat és remélem, hogy Allah megjutalmaz ezért a munkáért. Ha ez így lesz, vissza sem térek Szíriába. Azért teszem, hogy a halálom után a Paradicsomba kerüljek!”- mondta.


Természetesen azt nem tudhatjuk, hogy hány illegális bevándorló gondolkodik hasonló módon. (szerintünk a nagy többsége így gondolkodik). Az viszont tény, ha nem is vagyunk vallásosak, de meg akarjuk őrizni azt az európai életformát, melyet évszázadok alatt építettünk, akkor Európa országainak minden eddiginél nagyobb összefogásra, és elszánt lépésekre van szüksége.forrás: netextra.hu/az-europai-keresztenysegnek-befellegzett-oszinte-vallomas-egy-migranstol/