A bevándorlók és a sokrétű távolról történő irányítás

Törökország átvette a bevándorlás nevű fenomén nagy részének a kontrollálását, és cinikusan külpolitikájának eszközévé tette. Ankara egy pillanatig sem vonakodott a terrorizmus és a nemzetközi bűnözés közötti szürke zóna gyanús elemeit befogadni, akik nagy financiális nyereséggel a migráns-hullámokat összes átláthatatlan fázisukban logisztikailag kezelik.

Ellátás, motorizált szállítóeszközök nélkül maximum egynapi járást lehet teljesíteni, de nem többezer kilométeres távolságot a messzi Ázsiából és Afrikából Európába. [Megfigyelte például valaki, hogy az egyszál ruhában lélekvesztőkön érkező ú. n. menekültek, már hatalmas táskákkal, dugig megrakodva szállnak le a görög kompokról? Ha mind azt a cuccot, amit már itt magukkal cipelnek, eredetileg is magukkal hozták volna, a gumicsónakokban tizedannyi embernek jutna csak hely.]

Ha a kiküldött újságírók és operatőrök kevésbé lennének alkalmatlanok, vagy megfizetettek, vagy ideologizáltak, akkor azokról a kilométerekről is láthatnánk képeket, melyeket a bevándorlók kényelmes taxi-utazásokon, sőt, repülőgépeken [például Észak-Afrikából Törökországba], vonaton, buszokon tesznek meg.

A tévécsatornák beszámolói talán egy kicsit komolyabban vehetők lennének, ha például a török városok bazárjaiból mutatnának képeket, ahol minden sarkon „migrációs szolgáltatók” kínálják szolgáltatásaikat, vagy „csak” csónakokat árulnak. Vagy ha a török rendőrségről tudósítanának, akik kisujjukat sem mozdítják, hogy a virágzó migrációs feketepiacot felszámolják. Elnézésük annyira feltűnő, hogy nyilvánvaló, hogy felsőbb utasítást követnek.

Egy olyan világban, melyben a tömegkommunikáció a valóságot egyre torzabbul mutatja be, minden józan kezdeményezésnek, ami a bevándorlás megoldására felvetődik, számolnia kell a média becsületsértő, megsemmisítő reakciójával. Egyébként, ahol valakit hamis információkkal tömnek, ott olyan valakinek is lennie kell, aki töm.

A média által hamis és világszerte mégis terjesztett szlogen így hangzik: „Az Európába való bevándorlás az egyetemes gyógyszer e világ minden problémájára.” Ennél felelőtlenebb már nem is lehet egy üzenet. Ezzel egy olyan ideát terjesztenek, mely minden józan észt kigúnyol, mind Európa, mind e világ összes többi olyan országa számára, ahonnan a bevándorló hullámok érkeznek, ma ebből, holnap abból az országból, hiszen a világon mindig van olyan ország, ahol természeti katasztrófák pusztítanak, vagy ahol a gazdaság nem úgy teljesít, ahogy kellene.

Feltételezhető, hogy az európai gyermektelenség mögött ugyanúgy irányítás áll, ahogy az illegális bevándorlás fenoménja mögött, ami érdekes módon a kommunista keleti blokk összeomlása után lépett fel, először csak adagokban, most pedig tartós beáramlással.

Akármi is lesz a megoldás, ebben helyet kell kapnia az európai-török viszony tisztázásának, mert az nem lehet, hogy Törökország az orránál fogva vezesse Európát, ami ezért még milliárdos összegeket is fizet. És sürgősen meg kell akadályozni a következő gigantikus bevándorló hullámot, ami már ma kiszámítható, ha fekete Afrika mozgásba lendül. Erre bizonyosan sor kerül, ha a Berlin diktálta eddigi migráns-politika tovább is folytatódik.2016. március 9.
Írta: Andreas Becker (www.katholisches.info – 2016. március 2.)
forrás: katolikus-honlap.hu/1601/becker.htm