Felmondott a Célpont stábja!

Felmondott a Hír Tv legnépszerűbb műsora, a Célpont teljes stábja – értesült az érintett kollégáktól a PestiSrácok.hu.
A népszerű oknyomozó műsor készítői egy Youtube-videóval búcsúznak, amelyben Losonczi Kata szerkesztő-riporter megköszöni Szikszai Péternek, a Hír TV a Simicska-botrány után távozott vezérigazgató-helyettesének, hírigazgatójának a műsor elmúlt tíz évét, majd hozzáteszi: „Eddig bírtuk”.

Ezt követően Kisberk Szabolcs szerkesztőségvezetővel és a két másik stábtaggal, Bohár Dániellel és Kunfalvi Nórával kijelentik, hogy „Szerintünk Orbán nem g@ci!”.Emlékezetes, február hatodikán mondtak fel a Hír Tv, a Magyar Nemzet és a Lánchíd rádió vezetői: Liszkay Gábor, Szikszai Péter, Gajdics Ottó és Csermely Péter, mert állításuk szerint Simicska Lajos nagyvállalkozó, a médiacsoport rejtett tulajdonosa „180 fokos” fordulatra akarta kényszeríteni a szerkesztőségeket. Ez a gyakorlatban a hírek szerint például Orbán Viktor családjának a támadását jelentette volna.

Később többen is követték őket, köztük Villányi Károly, a Magyar Nemzet lapszerkesztője, Kovács Andrea, a Hír Tv műsorvezetője és Vas István Zoltán, a Lánchíd Rádió „hangja”. Simicska a felmondások hallatán indulatosan nyilatkozott a PestiSrácok.hu-nak, majd több más lapnak, kijelentve, hogy „kib@szok minden orbánistát”, „maga Orbán Viktor pedig egy g@ci”.


A Célpont távozó stábja is erre utalt. Úgy tudjuk, az oknyomozó műsor készítői szeretnék ha a jövőben az alkotócsoport együtt maradhatna, munkájukat máshol folytathatnák. Vélhetően azért döntött a Célpont stábja a szakításról, mert nem akarnak Simicska Lajos “ökleként” szolgálni a tévé munkatársai szerint hamarosan induló, Orbán Viktor miniszterelnököt és a Fidesz holdudvarának több befolyásos emberét célzó etikátlan támadásokban

2015. február 25.
forrás: pestisrácok.hu