Egy új izraeli genetikai kutatás igazolta az eddig is egyértelműt:
A férfiak férfiak, a nők pedig nők, nem lehet átmenet biológiailag, még akkor sem, ha valaki nem érzi annak magát, ami!

Egy új, izraeli kutatók által folytatott genetikai tanulmány és kutatás igazolta, hogy egy férfi nem válhat nővé azáltal, hogy szimplán annak definiálja magát és ez fordítva a nők esetére is igaz. Az Izraeli Weizmann Institute of Science genetikusai felfedeztek bizonyos géneket, melyek kizárólag nőkben vannak jelen, míg mások csak férfiakban.

...nem lehet az Anyatermészetet bolonddá tenni!

Professzor Shmuel Pietrokovski és Dr. Moran Gershoni 20,000 gént tanulmányozott, nemek szerint szortírozva őket és a különbségeket keresték.

Találtak körülbelül „6500 gént olyan aktivitással, mely vagy az egyik vagy a másik nem irányába hatnak és hozzájárulnak a már amúgy is meglévő biológiai különbözőségekhez”.

A legnagyobb különbözőségek közül néhány jelen volt olyan génekben, melyek a hajszínért, a zsírraktározásért, izomfelépítésért, a szoptatáshoz tejtermelésért felelősek.

A kutatók azt találták, hogy a biológiai nem szintén szerepet játszik bizonyos betegségek kialakulásának megelőzésében. Például bizonyos gének csak a szív bal kamrájára hatnak dolgozó nők esetében, hogy megvédjék a szívüket a betegségektől, amíg elérik a menopauza szakaszát. Egy másik gén a májban másfajta anyagokat (enzimeket) termel azserint, hogy milyen nemű az illető.

Lényegében a kutatásuk azt jelenti, hogy a teljes emberi genom több, mint 21%-a, mely körülbelül 30.000 génből áll, az NEMEK ALAPJÁN MŰKÖDIK - Ezt egy nem-változtató műtét és hormonok sem képesek megváltoztatni!

Mat Staver,a Liberty Counsel alapítója és elnöke elmondta mindez csak megerősítette azt, amit a jó Isten megteremtett: Férfit és Nőt.

„Ez a legfrissebb kutatás az Izraeli Weizmann Institute of Science részéről még tovább és jobban bebizonyítja, hogy nem lehet az Anyatermészetet bolonddá tenni.”
Mat Staver azt is hozzáteszi: A Gender-összezavarodás mentális probléma, nem fizikai vagy biológiai. Isten férfinak és nőnek teremtette az embereket és egyetlen tiltakozás vagy nem tiltakozás sem fogja és nem is tudja megváltoztatni a természet által létrehozott rendet.”


2017. november 28.
CBN.com
forrás: alternativhirek.blogspot.hu/2017/11/