Nógrádi György és kulisszatitkok az ATV-cenzúráról (Soros György és 444 is)

- Két nagyon csúnya szituációm volt az ATV-ben, az egyik a Kálmán Olgával - mondta el Nógrádi György az egyik legújabb előadásán, arról, hogyan működik a média, amikor nem a hiteles tájékoztatás, hanem az oligarchák és a bértollnokgyártó tőkés és politikai bűnözők határozzák meg vélt érdekeik szerint, mit lehet és mit nem. Cikkünkben a 444 és Soros György is górcső alá kerül.


Nógrádi Györgyöt a K11 Művészeti és Kulturális Központba hívták meg, ahol az ott megjelent tömeg tehetett fel neki bármilyen kérdést, bármiről. A felvétel publikálói 2015. szeptember 21-ét jelölték meg a felvétel készítési idejeként. (Szögletes zárójelben a szerkesztő értelmezésért tett megjegyzései.)

- Két nagyon csúnya szituációm volt az ATV-ben, az egyik a Kálmán Olgával 6-7 éve; talán meséltem múltkor - nyilatkozta a közönség előtt Nógrádi György, akit egyébként korábban az USA a világ nagyjából 10 legkiemelkedőbb biztonságpolitikai szakértője közé sorolt -, amikor a Szaddam Husszein pere volt, én azt mondtam élő adásba, hogy egyszerűbb lett volna kivégezni, mint a pert végig csinálni, semmit nem érünk el vele, plusz drága. Mire a Kálmán Olga [az ATV műsorvezetője - a szerk.] letekertette a műsort; azt mondta: igazad van, de az én műsoromban ilyet nem lehet mondani! Hát ha igazam van, nem tudom, miért, na most azóta ő nem hív be, ezt mind a ketten túléljük. Pont. A második összecsapásunk akkor volt, amikor behívtak az izraeli-Hamasz-háború idején, és azt mondtam: mind a két fél háborús bűnt követ el. Másnap ezt mondta a brit parlament, harmadnap a francia parlament, tehát túl sok újat nem mondtam, csak előbb mondtam, mint ők. Közölték, hogy ilyet az ATV-be nem lehet mondani, nem mehetek többet. Jó. [Jegyezzük meg: az ENSZ (tehát a világ országai) Izraelt és a Netanjahu-kormányzatot rendszeresen elítélik, valamint háborús bűnökkel vádolják, Hága pedig közölte: csak azért nem indít Netanjahuék ellen elévülhetetlen háborús bűnökért interkontinentális büntető pert, mert pl. a törökök elleni tömeges vérengzésüknél túl kevés törököt gyilkoltak meg, és ilyen pert indítani több lemészárolt esetében szokás - a szerk.] Ezek után rendkívül korrekt volt a Rónai Egon, különböző műsorokba behívott; körülbelül három héttel ezelőtt behívatott egy műsorba, ahol a következő kérdést tették föl: Igaz-e, hogy én fideszes vagyok? Nem. Igaz-e, hogy én javasoltam a falat? [Ami világszerte állt, és amit azóta világszerte felhúztak, ahol még nem volt - a szerk.] Nem. Egyetértek-e a fallal? Igen.

Vannak tehát szakértők, akik - hála Istennek - kormányváltásoktól függetlenül képesek szakértők maradni, ezért természetes, ha hol az egyik, hol a másik pártokba ragadt oldal magasztalja fel, aztán veszi támadás alá. De a független szakértők valóban a nemzet és a világ legfontosabb építőkövei közül valók, hiszen az emberek zöme nem képes különbséget tenni igazság és hazugság között, ezért kellenek zsenik, akik a - hogy kirívó példát is említsek: a 444.hu - bértollnok söpredéket felülírva a valóságról is tájékoztatják a mindig elnyomott, mindig tudatlanságban és butaságban, állatként tartani akart szerencsétlen lakosságot.

Mert az oligarchák érdekei szerinti cenzúrák és iszonyatos hamisítások majdnem minden médiában alapjai és meghatározói a médiák teljes működésének. Például a most említett 444.hu mélyrepülése már a létrehozásával megkezdődött, amikor a korszellem iszonyú igénytelenségének, hülyeséggyárának és butaságának megfelelni akaró, pénzkereső, médialakáj médiumot próbált létrehozni Uj Péter, az Indexből kirúgott főszerkesztő. Ezt a 444-et tolta rögtön meg, amint létrejött, az említett Kálmán Olgával együtt az ATV és más baloldalinak és liberálisnak nevezett, nagytőkés pénzekből működő bértollnok média, és szállt be a 444-be - a 444 is elismerte - 600 millió forinttal Soros György, a magyar történelem korunkban talán leghírhedtebb üzletembere, aki a magyar társadalom növekvő megvetését és utálatát söpörte és söpri be.

A 2000-es években eljött hozzám pl.

Kőrösi Imre, az MDF korábbi országgyűlési képviselője, aki a mai napig a parlamenti szókimondás és a harciasság történelmi mintaképe lett (és úgy tűnik, ez már történelem lesz), minthogy olyan dolgokat fedett fel ordítva már parlamenti képviselősége idején, amikért - ha civil tette - szó szerint gyakran halálbüntetés (szervezett politikai gyilkosság) járt. A katonai titkosszolgálatokban is bennfentes Kőrösi Imre - akire aztán a nyomozó szervek, így pl. a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságon megpróbáltak általam is terhelő tanúvallomást beszerezni, mindhiába - ismételgette nekem a 2000-es években, hogy: 'Legyen büszke arra, hogy önt sem pozitív, sem negatív értelemben nem szabad megemlíteni egyetlen médiumban sem! Ez óriási dicsőség!' - hangoztatta. - Legyen büszke erre! Ez óriási dicsőség!'

A D-Notice titkosszolgálati kifejezés: a központilag szervezett totális elhallgatást, eltitkolást jelenti, de a központilag szervezett hamisítások és hazudozások is e kategóriába tartoznak. Ha az ember végigtekint a D-Notice elmúlt évtizedek során tapasztalt gyakorlatán, kimondható, hogy a jobb- és baloldali D-Notice és hírhamisítások szinte 100 %-a radikálisan hazaellenes és szélsőségesen Emberiség-ellenes volt és maradt. Tehát az tűnik ki, hogy akik hazudnak, hamisítanak, azok nem jó-, hanem kimondottan rosszindulatú illetve destruktív bűnözők. Tehát ahol a mismásolás, a hazudozás megjelenik, ott sosem a jóindulat, hanem a sötétség a motiváló erő. Ennek kiváló mintaképe Soros György is, a magyar történelem kirívóan sötét alakja, aki miközben pl. adójából verses kötetet pénzel, aközben országokat és egész kontinenst próbál végleg tönkre tenni.

A média durva maffiamódszerei és szélsőséges megbízhatatlansága minden fizetett média esetében meghatározza, egyáltalán kit lehet megemlíteni, mikről lehet írni és hogyan kötelező, kikről és mikről kell 100 %-ban hallgatni, kikről és mikről kell lehazudozni a csillagokat is. E téren a legszélsőségesebb és legostobább, legsötétebb média talán a Soros György-féle, Uj Péter-vezette, kamasz suhanc senkik és echte bunkó kiscserkészek által csordogáló 444, ahol talán legfőképpen a Magyarországgal és egész Európával szélsőségesen ellenséges Soros György határozza meg oligarchaként, miket kell hazudozni, milyen színvonalon, és akire (Soros Györgyre) jellemző, hogy eleve olyan médiába ölte a pénzét, amely Soros György nyilvános beszállása előtt az egyetlen olyan média volt a magyar történelemben, amely annyira felületes, pontatlan és ostoba újságírókkal rendelkezett, hogy az egyetlen volt az összes közül, amelynek pályafutásom során privát leveleket írtam arról - megpróbálván segíteni -, hogy itt és itt és ott és amott stb. halálosan - finoman szólva - pontatlanok és következetlenek voltak, és legyenek egy kicsit alaposabbak, mert lám, itt és itt és ott és amott egyetlen rákeresésre és klikkelésre kiderül, hogy ezen és ezen és eme és ama cikkeik totálisan pontatlanok és súlyosan félrevezetők és hamisítók. Soros György tehát ebbe a felületes, kiscserkészek és tudatlan, retardált suhanc idióták által írogatott lapocskába vásárolta be magát, ami a maga nemében, a mi rekordlistánkon is a pontatlanság és a trehány felületesség legfőbb mintaképe volt.

Mondhatjuk: nem véletlenül idézi tehát a 444-et az ATV is olyan sűrűn, miközben a szakértőktől - írtam le hónapokkal korábban is jó párszor, így Nógrádi György kapcsán is - úgy menekül, mintha a tudás, a hitelesség és a pontosság halálos fertőzés lenne.

A magyar média színvonala rendkívül alávaló és hitvány. Amikor pedig a csontvázszekrényből kiesik egy Soros György, az is a negatív rekorderbe, felületes és kiscserkész, buta és bunkó suhancok lapjába öl bele 600 milliót. Ez is azt mutatja, hogy Soros Györgynek pont az ellenkezője kell mindannak, akit és amit szakértőnek, szakértésnek, tudásnak, felkészültségnek, tapasztalatnak, szakismeretnek, stratégiai tudásnak, nemzetbiztonsági vagy biztonságpolitikai tudásnak stb. nevezünk. Mert míg vannak, akik profikat vásárolnak, addig Soros György suhanc idiótákat. Haldoklik már ez az ember.

Igen rossz helyzetben van tehát szegény Soros György; nem csak azért, mert egyre növekvő közmegvetés övezi, miközben célja az lenne, hogy a nép - amelyet rosszindulatú célok által vezérelve befolyásolni akar - imádja, hanem mert akiket fizet - így a 444-et -, tényleg olyan mélyen szántóan idióták, ab ovo tájékozatlanok, a magyar médián belül is kirívóan felületesek, egészen szélsőségesen ostobák, amibe üzletemberként akkor fektetnék pénzt, ha egy rosszindulatú, tömegpusztító életet élve én is egy sötét szenilis gazemberré rohadnék, akinek esze már nincs, csak a rosszindulat, mint ösztön hajtja még előre és előre, egészen a sírig. Mert ahol az ész már nincs jelen, az ösztön még munkálkodik. És Soros Györgynek szemmel láthatóan jobbára csak ez maradt. A sötét, rosszindulatú, önsors-rontó primitív ösztön. Olyasféle benyomást kelt ez, mint a zombi filmsorozatok visszatérő bölcsessége, hogy az élőhalottakból az értelem kihal, de valamiféle primitív ösztön még előre hajtja őket, halálhörgések közepette.

De hát mit lehetne várni egy olyan kivénhedt, megkopott öregembertől, aki elveszítette józan eszét, stratégiai tudása mintegy lenullázódott, rosszindulata pedig immáron nyersen, leplezésre képtelen módon tör elő, és egyetlen értéke, ami az embernek eszébe jut, hogy legutóbbi könyvében kereken megfogalmazta, hogy ha őt élete során a tisztesség vezette volna a döntéseinél, nem a személyes érdek, akkor most nem lenne az a vagyona, amire viszont a tisztességtelenség és az erkölcstelenség folytán szert tett. Szép dolog ilyen beismerő vallomásokat tenni az élete alkonyán - eddig is tudta mindenki -, viszont mélységes megvetést indukált, hogy még halála előtt sem képes megálljt parancsolni veleszületett és szociopátiás mélybe vésései során szerzett szélsőséges rosszindulatának, s hogy mindig arra a következtetésre jut, hogy így, halál előtt is elsődleges szempontja ártani Magyarországnak, ártani egész Európának, ártani az araboknak és az egész muszlim világnak, és mindenképpen, ahová a lábát beteszi ez a szerencsétlen, kivénhedt gazember, oda lehetőségeihez mérten destabilizációt és háborút vigyen.

Az ember a halála előtt jobb, ha kicsit önmérsékletet tanúsít, és megpróbál használni is, miután életét sötét gazemberként tengette le, immáron mélységes közutálattal övezve, még saját fajtársai részéről is. Mert Soros György is az a korrupt oligarcha gazember, akit már életében megítélt és elítélt a nép. És mivel már nem Soros György osztja a lapokat arról, mi legyen a társadalom véleménye, hanem a társadalom maga szórta tele az egész Világhálót arról, hogy Soros György egy ritka utolsó gazember, így esély sem mutatkozik arra, hogy legalább halála után ne az Ördög és a Sátán valamiféle sötét megtestesítőjeként emlékezzenek rá. A pártba ragadt hanyag és ostoba idióták "véleménye" pedig ma már szinte minden téren kisebbség az egyre nyitottabb szemű, többségi társadalommal szemben.  
2015. október 20.
gyorscikk: Molnár F. Árpád
forrás: hirarena.com/nogradi-gyorgy-es-kulisszatitkok-az-atv-cenzurarol--soros-gyorgy-es-444-is-_1228