A nap, amikor a Fatimai Szűz csodálatos módon meggyógyította Pio atyát

1959-ben a Fatima Szűz zarándokszobor meglátogatta az olasz San Giovanni Rotondo várost, ahol Pio atya élt. A szent a szobájában maradt, mert nagyon beteg volt. Pleuritisben szenvedett és nem tudott kiszállni az ágyból.


Elmégy, és én beteg maradok? Nem fogsz meggyógyítani?

A Szűz képének nem ebben a városba kell eljutnia, hanem Foggiában , 42 km-re San Giovanni Rotondótól.

Hirtelen azonban a terveket meg kellett változtatni, és a szobor hordozói a város felé fordultak, ahol a szent volt. Augusztus 6-án, sok erőfeszítéssel, Padre Pio a templomban ment, ahol a Szűz szobor volt, és a jelenlévők segítségével sikerült megcsókolnia.

Ugyanezen délután a szobrot egy helikopterre tették, hogy a következő rendeltetési helyére induljanak. A helikopter repült a terület felett.

Hirtelen Padre Pio ablaka kinyílt, és a pap zsebkendővel jött ki, hogy búcsút mondjon anyjának.

Közben azt mondta: „Kis Madonna... Elmégy, és én beteg maradok? Nem fogsz meggyógyítani?” Abban a pillanatban valami megmagyarázhatatlan történt.

A Szűz képének súlya annyira növekedett, hogy a gép veszélyben volt hogy lezuhan. A pilóta gondos manővert kellett végrehajtania a baleset elkerülése érdekében. Abban a pillanatban valami történt Pio-atyával.

A pap az egész testében elektromos áramot érzet, mintha hatalmas erő töltötte volna be őt. És hirtelen meggyógyult. A Fatima Szűzanya gyógyította meg Pio atyát.
Ó Mennyek Királynője,
A legkisebb értékű cselekedeteinket is
Támogasd a Te anyai sugallataiddal,
Add, hogy a szent és szeplőtelen áldozatnál
Minden és mindegyik tiszta,
És Istennek tetsző legyen!
Ó Jóságos Anya, tégy minket szentekké,
Amint ezt tőlünk Jézus elvárja,
És a Te Szíved vágyakozva folytonosan kéri!
Ámen (Pio atya)

forrás: facebook.com/groups/110801892320724