Itt az igazság a parlagfűről!

A Parlagfű latin neve Ambrosia Artemisiifolia, a világ legkomplexebb GYÓGYNÖVÉNYE. Nevének jelentése istenek eledele.

A Parlagfű megnevezést azért a tulajdonságáért kapta, mert „parlagon” lévő, terméketlen területeken jelenik meg leginkább. Árnyékot ad a földnek, és tápanyaggal látja el, újra termővé téve azt.

Őseink ezt a szent növényt mintegy univerzális gyógyító csodaként használták fel, gyakorlatilag mindenfajta megbetegedésre van valamilyen gyógytulajdonsága. A magja akár 30 évig is megmarad a talajban épségben, mielőtt szükségességét érezné annak, hogy kihajtson, intelligens és a végletekig alkalmazkodó növény.

Általános hatása: Hűtő vértisztító, szárító, hurut- és nyálkacsökkentő, lázcsillapító, sebfertőtlenítő, gyulladáscsökkentő, immunrendszer-erősítő, méregtelenítő, általános szöveti és nyirokrendszer-tisztító, burjánzó szövetet és daganatot gyógyító. Közérzetjavító, erőnlétfokozó, általános erősítő, energizáló és regeneráló hatású. Fertőtlenítő, emésztést fokozó, étvágycsökkentő, vércukorcsökkentő, gyomornyugtató és -erősítő, zsírégető, testsúlycsökkentő, dugulást szüntető. Idegnyugtató, idegerősítő, gombásodás-, allergia- és asztmaellenes hatású, légzéskönnyítő. Féregűző, csökkenti a candidafertőzést. Fokozza a vele együtt beadott növények, gyógyszerek hatékonyságát. Afrodiziákum, erőnlét- és potenciafokozó.

Lélektani hatása: Gyengéden csillapítja a háborgó lelket, szünteti az indulatokat és a kilátástalanság érzését, támogatja a belátásra jutást, a problémamegoldó képességet és az éleselméjűséget. Segít felülemelkedni a problémákon, szünteti a tespedést és a megrekedést, a mélabút és a komorságot, valamint a burjánzó, mérgezett érzelmi és gondolati folyamatokat. Erőssé, állhatatossá teszi a lelkületet, tágítja az élettér érzetét, csökkenti a korlátoltságot.

Részletes ismertetése: Szárított, finom porának őrleményét sikeresen alkalmazhatjuk orrmandula-nagyobbodás vagy orrpolip kezelésére. Bármilyen formában alkalmazva fokozza a száj szárazságát, csökkenti a nyáltermelést, a szájnyálkahártya és az íny fertőzéses, gyulladásos tüneteit, égő érzéseit, rendszeres használata csökkenti a fogak szuvasodási hajlamát.

Torok- vagy mandulagyulladás esetén forrázatának fogyasztása, illetve az azzal történő napi többszöri, rendszeres gargalizálás gyors javulást eredményez. Hangszálgyulladás vagy a hangszál megerőltetése, valamint rekedtség esetén forrázatát gargalizáló öblítőként alkalmazhatjuk, naponta többször. A nyelőcső felmaródásával keletkező égő, fájó érzést hűs forrázata szintén csökkenti.

A gyomor hurutjait radikálisan csökkenti, a gyomorrontás tüneteit meglepő gyorsasággal szünteti. Erősíti az émelygő, gyengén emésztő gyomrot. Esetleges fertőzéseit, erjedéseit sikeresen kezelhetjük a növény forrázatának kúraszerű fogyasztásával. Fokozza a gyomortartalom feldolgozását, segíti a továbbhaladását.
A tápcsatorna teljes hosszában szünteti a hurutokat, lerakódásokat, az erjedő, rothadó és egyéb gázképző folyamatokat. Ezzel megóvja a beleket attól, hogy fertőző, élősködő lények táptalaja legyen, így a bélgombásodásnak, a bélfertőzésnek, a gázképződésnek, a puffadásnak is az egyik hatékony ellenszere.

Az ilyen jellegű tünetek kezelésére javallt étkezés előtt egy kis idővel fogyasztani a forrázatából. Enyhén fokozza az emésztőnedvek termelését, de csak a kellő mértékben, mert egyúttal vissza is fogja azok túltermelését. Szünteti a belek dugulását, a béltartalom pangását, fokozza a bélmozgást, így segít a belek tisztántartásában és a székletürítés megindításában. Gátolja a bélfal elzsírosodását, és felszámolja, illetve kiürülésre készteti az emésztetlen tápanyagokat, a mérgeket. A belek daganatos állapotának kezelésében elengedhetetlen. Mondhatjuk, hogy a tápcsatorna teljes hosszában, a hozzá csatlakozó emésztőszerveket, mirigyeket is beleértve, kiváló hatású a daganatos betegségek kezelésében. Természetesen érdemes más növényekkel kombinálni, a tüneteknek és a beteg szerv sajátosságainak megfelelően.

Erősíti a májműködést és egyben tisztítja a májat: segít méregteleníteni a szervezet legnagyobb méregtelenítő szervét. Rendszeres használata képes megszüntetni a máj elzsírosodását. A sárgaság, a máj gyulladásos betegsége esetén híg forrázatának nagy mennyiségű fogyasztása javallható, esetleg ürömmel, édesgyökérrel kombinálva. Fiatalítja az epét, hatékonnyá teszi és egyben normalizálja az epetermelést. Kúraszerű alkalmazása képes az epekő megszüntetésére is.

A parlagfű javasolható a lépmegnagyobbodás kezelésére, illetve a hasnyálmirigy tisztítására, gyulladásának kezelésére, bőséges folyadékbevitel mellett.
A vese szűrőrendszerét tisztítja, működését erősíti, terheit csökkenti. Vesegyulladás kezelésére is alkalmas, emellett a vese meghűléses, hurutos, egyéb fertőzéses betegségeinek kezelésére is kiváló. Általános veseerősítő, enyhe, kíméletes vízhajtó.
A húgyhólyag, a húgycső fertőzéseire és gyulladásaira is hasonló okokból jó.

GYÓGYÍTJA ÉS MEGELŐZI A RÁKOS MEGBETEGEDÉST.

TISZTÍTÓSZERT és MOSÓSZERT, SAMPONT lehet vele helyettesíteni.

Növényvédő szer készíthető belőle.

Ez a szent növény gyakorlatilag egy teljes „gyógy”–szertár gyógytulajdonságaival rendelkezik, természetesen mellékhatás nélkül.

A minap hallottam egy rádióban, hogy akinél Parlagfüvet találnak, milliós bírságra számíthat. Ennek okaként az allergiás tüneteket hozzák fel.

MINDEN ALLERGIA ELSŐSZÁMÚ KIVÁLTÓ OKA A LÉGSZENNYEZÉS.
A növény pollenje védőburokkal van körbevéve, a kipufogógáz, a gyárak, és az egyéni szennyezések hatására azonban ez a védőburok eltűnik, irritációt kiváltva az arra hajlamosoknál.

Egy óvodás csoportot elvittek egy Parlagfűben gazdag, várostól messze eső területre. A gyerekek a növények közvetlen közelében játszottak, és SEMMILYEN allergiás tünetet nem produkáltak. A városba visszaérve azonnal elkezdődtek a tüsszögések, orrfújás stb.
Megjegyezném azt is, hogy a Parlagfüvet fogyasztva, megszűnnek az allergiás tünetek.

A MÉDIA HAZUDIK NEKTEK, és a kígyó jelképű méreggyárakkal, a „gyógyszer”–iparral karöltve hadjáratot folytatnak ez ellen az univerzális gyógynövény ellen. MEGVEZETIK az embereket, és kiírtatják velük azt a növényt, ami kilábalást hozna ezekből a nehéz időkből. Gyakorlatilag az embereket saját maguk ellenségévé tették, úgy, hogy nem is tudnak róla.

Ne higgyünk ezeknek a hamis prófétáknak, járjunk nyitott szemmel és emelkedjünk fel szellemiségünkben, a spirituális és fizikai megtisztulás korának hajnalán.
A PARLAGFŰ


forrás: szupertanacsok.blog.hu/2015/11/30/itt_az_igazsag_a_parlagfurol