6 mesterséges probléma 6 fő globalista
célállomás mögött


A globalista uralkodó osztály a hegeli dialektika probléma-reakció-megoldás hármasát választotta a társadalom formálásának legfőbb eszközéül. Magyarul létrehoznak egy problémát, majd „eladják” a problémára gyártott választ, miközben mindvégig a megoldás kivitelezése volt a cél, a problémát kifejezetten ehhez gyártották.


Felismerve az események mögött rejlő hegeli dialektikát, sokkal könnyebben megérthetjük, hogy mi folyik a világban, ennek hiányában viszont sokszor csak a sötétben tapogatózunk, már aki veszi a fáradtságot, hogy egyáltalán megpróbálja megérteni a világot mozgató történéseket.

Nézzünk meg hat ilyen mesterségesen előidézett problémát, amelyek megoldásai az új világrend terveinek megvalósítását szolgálják, és amiért ezeket a problémákat soha sem fogják igazán megoldani.

1 — A klíma tudatos módosítása a klímaváltozás igazi mozgatója

A globális felmelegedés mozgalom alapjául szolgáló elméletet számtalanszor cáfolták már, többnyire nem állami, tehát nem az IPCC (az éghajlatváltozással foglalkozó kormányközi munkacsoport) finanszírozásban tevékenykedő tudósok, kutatók és egyéb kritikus gondolkodásra képes emberek. Ennek eredményeként az új évezred beköszöntével a mozgalom kénytelen volt nevet változtatni és ma már az általánosabb „klímaváltozás” jelige alatt fut. Csodák csodájára, ma is itt vagyunk és a Föld nem a jóslataik szerint melegszik, amit persze soha nem fognak beismerni, hiszen ezzel veszélybe sodornák a geomódosítás jövőjét, aminek globális tervén és marketingjén évek óta ügyködnek. Hogyan igazolhatnák ennek szükségességét a globális felmelegedés „problémája” nélkül?

A fent vázolt dialektika szerint tehát a globális felmelegedés a geomódosításhoz, mint megoldáshoz, azaz célhoz létrehozott probléma és nem fordítva. A geomódosítás újabban az időjárás befolyásolás kódnevévé vált. Ide tartozik az égbolt permetezése is, aminek célja elvileg a föld hűtése lenne, a napsugárzás visszaverésével, az ember okozta állítólagos globális felmelegedés hatásának csökkentése érdekében, de említhetnénk a sokak által ismert HAARP-ot vagy orosz megfelelőjét a Woodpecker-t is.

Ez a terület olyan fontos a globalisták számára, hogy egyetlen másik mozgalomnál sem tapasztalható többszörös zűrzavar jellemzi. Az elmúlt évek során a globális felmelegedés támogatóinak sikerült egymásnak teljesen ellentmondó elméleteket „eladni” a geomódosítás aktivistáinak, hogy azok végül magukévá tették az Al Gore, az ENSZ, a Rockefeller Alap és hasonló szervezetek által ontott hamis elméleteket.

A kelet-nyugat vagy jobboldal-baloldal paradigmához hasonlóan az embereket felsorakoztatják valamelyik oldal mellett, elhitetve velük, hogy kötelességük választani a két rossz közül.

(Idők jelei) Lásd az alábbi filmet az emberi tevékenység okozta globális felmelegedés elméletének megdöntéséről:


2 — Az Iszlám Állam megalapítása, felfegyverzése és
finanszírozása a terror elleni harcban

Az Iszlám Állam nélkül az új világrend megvalósítása nem lenne képes a kívánt ütemben haladni, ezért annak felszámolását nem sietik el, hatalmát pedig eltúlozzák. Azt sugalmazzák, hogy az ISIS egy hatalmas, folyamatosan növekvő, megfékezhetetlen erő, így egyetlen megoldásként a terror elleni harc fokozását és erősítését szajkózzák, ami jelenleg újabb és újabb nemzetek megtámadásában merül ki és persze abban, hogy fenntartják a félelemkampányt egy olyan szervezettel szemben, amit a globalisták hoztak létre és finanszíroznak az Egyesült Államokon és NATO szövetségesein keresztül.

A valóság soha nem állhat a globalisták útjában. Első a forgatókönyv, csak azután jön a valóság értelmezése. Aki pedig nem fogadja el a valóságnak ezt a fordított logikáját az természetesen az összeesküvés elméletek bolondja.

3 — Megrendezett vagy segített forradalmak a rendőrállami
eszközök térnyeréséhez

Az Egyesült Államok rendőrsége több tonna katonai felszerelésen ül, amit a 1033 nevű program keretében kapott a szövetségi kormánytól. Egy dolog a katonai felszerelések rendelkezésre állása, és egészen más az ilyen eszközök fitogtatása, hogy hozzászoktassák a lakosságot a rendőrállami eszközök látványához és bevezetéséhez.

A különböző rendőri túlkapások eredményeként kialakult utcai lázongások és randalírozások során minden esetben megjelentek a provokatőrök, akik a megrendezett vagy irányított események egyik elengedhetetlen kellékei. Természetesen léteznek őszinte demonstrációk is, de amikor az ember látja, hogy milyen sok eseményt finanszíroznak a Soros Györgyhöz hasonló globalisták, felmerül a kérdés, hogy mi is a hatalom igazi célja ezekkel. Káoszból rend. Mindig is ez volt a destabilizáció leghatékonyabb eszköze és ez alól az Egyesült Államok sem kivétel.

4 — Hírszerzési „hidegháborús” propaganda a háború előkészítéséhez

Mindannyian láthattuk az Obama kormány új hidegháborús propaganda hadjáratának születését Oroszország és Vlagyimir Putyin ellen, aki (egyesek szerint) nem hajlandó a globalisták kapujára játszani és részt venni az adósságalapú nyugati bankrendszer fenntartásában. A több éve folyó propaganda hadjárat, az Ukrajna miatti területi harcok, az MH-17-es járat lelövése körüli bonyodalmak és egyéb hazugságok után, sikeresen létrehozták az új mumust a nyugati média számára.

A fedősztori legújabb fordulataként azt is felvetették, hogy Oroszország az Iszlám Állam támogatója. Oroszország, mint a nyugat főellensége, tökéletes problémaként szolgál ahhoz, hogy a világot a harmadik világháború felé lökje, de legalábbis fenntartsa a félelmet az emberekben.

5 — Betegség hisztéria – Tökéletes háttér az egészségügyi
diktatúra számára

A rendszeres időközönként felbukkanó betegségekről és járványokról szóló tudósítások jönnek és mennek. Emlékeztek az Ebolára? Meg tudja valaki mondani, hogy mikor ért véget a járvány? A válasz: nem ért véget. A fősodrású média egyszerűen levette a műsorról. A vírus továbbra is él és semmi sem változott.

Azt látjuk, hogy a médiának hatalmában áll gondolatokat ültetni az emberek fejébe. Hatalmában áll eldönteni, hogy a közvélemény mire figyeljen, és mi miatt aggódjon. A legtöbb embert az foglalkoztatja, amiről folyamatosan hall a hírekben. Amikor a hatalom úgy gondolja, hogy az adott probléma kifejtette a kívánt hatást (vagy nem hoz elég pénzt a házhoz), egyszerűen ejtik a témát és az varázsszóra kikerül az emberek látóteréből. Maradéktalanul és azonnal. Amikor a fősodrású média azt mondja, hogy a válság elmúlt, a tömegek szemében a válság megszűnt létezni, függetlenül attól, hogy mi történik a valóságban.

Amikor a következő ilyen válság felbukkan, próbáljuk inkább megtalálni, hogy vajon milyen célok elérésére próbálják használni. Kaliforniában például hamarosan eldől, hogy kötelezővé tesznek-e bizonyos oltásokat. Nem lenne meglepő, ha ezzel kapcsolatban felbukkanna egy új betegséghisztéria a hírekben, hasonlóan a néhány hónappal ezelőtti és egyáltalán nem ijesztő kanyaró kampányhoz. Érdekes módon az esetek kapcsán a figyelem középpontjában nem is a miértek megválaszolása áll, hanem az, hogy mindenkit be kell oltani. (Lásd még: link)

Azt se felejtsük el, hogy az irányítórendszer folyamatosan méri az emberek reakcióját, hogy a következő propaganda hadjárat még hatékonyabb lehessen.
(Idők jelei: Ez nem azt jelenti, hogy a betegségek nem valósak vagy, hogy nem várhatóak komoly járványok a jövőben, csakhogy ezek sokszor nem véletlenül bukkannak fel, és nagyon is fontos célt szolgálnak az elit terveiben.)

6 — Hiánykampányok, túlnépesedés, szén-dioxid kibocsátás,
Agenda 21 és globális adó

Végezetül, a jobb és baloldal segítségével működő globalista irányítórendszer baloldala folyamatosan nyomja a mesterséges hiányok és az eugenista túlnépesedés mantrát, kiegészítve a szén-dioxid kibocsátás hisztériával. Ezeknek a forgatókönyv szerinti „problémáknak” a „megoldásai” tökéletesen illeszkednek világhatalmi tervükhöz, a világkormány megalakításához. Az ENSZ Agenda 21 néven ismertté vált programja fontos eszköze a terv, illetve a fent említett „megoldások” kivitelezésének. Ennek egyik alága a karbonkredit rendszer, ami a világ szegényeit használja ürügyként egy közös karbonalap létrehozásához, talán mert az előző erre irányuló kísérleten, az ember okozta globális felmelegedéssel kapcsolatban bevezetni kívánt karbonadón, egyre több ember kezd átlátni. Természetesen a többi mesterséges problémához hasonlóan, a kritikusan gondolkozókat, a hivatalos álláspontot megkérdőjelezőket ebben az esetben is bolondnak, összeesküvés elméleteket gyártó szélsőségesnek bélyegzik.

Ne feledjük, hogy a problémára szükségük van a megvalósítandó megoldáshoz, tehát nem engedhetik meg, hogy azok valódiságát bárki megkérdőjelezze.

Idők jelei: Lásd az alábbi videókat a témában:
Az Activitst Post cikke alapján

Idők jelei: A napi hírekben egyre többet hallunk a fent is említett válságok súlyosbodásáról. Amiről a hírek nem szólnak, hogy a rendszert eleve bukásra programozták, hogy helyét átvehesse az új, globális gazdasági rendszer, ami jólétet és egyenlőséget ígér majd mindenkinek, cserébe csupán a szabadságunkat kell feláldozni.

A világ népeinek elege van kormányaik és vezetőik tehetetlenségéből. Hiába várják, hogy véget vessenek a szegénységnek, az igazságtalanságnak, a háborúknak, az értelmetlen törvényeknek vagy a korrupciónak. Ehelyett terheik egyre elviselhetetlenebbek. Ezek a problémák előkészítik az emberiséget a világkormány felállítására és az Antikrisztus színrelépésére, így utolsó szalmaszálként ragadják majd meg az Antikrisztus által felkínált megoldásokat, amelyeket javarészt maguk a globalisták idézték elő. (Dániel 11, 21-24; 8, 23-25; I. Thesszalonika 2, 1,3)2015. június 18.
forrás: idokjelei.hu/2015/06/6-mesterseges-problema-a-6-fo-globalista-celallomas-mogott/