Az Úr Jézus ígéretei azoknak, akik nem veszik kezükbe az áldozást - Catalina Rivas

Jézus megígéri azoknak, akik nem veszünk szentáldozást a kezünkbe, Rivas Catalina látnok által (Imprimatur: Mos. René Fernández, Cochabamba bolíviai érsek, automatikus fordítás)

szentségimádás
XVI. Benedek pápa nem kézbe áldoztatott, csak nyelvre

 1. Azoknak, akik nem fogadják kezükbe Testemet, Véremet, Lelkemet és Istenségemet, ígérem, hogy megtöltöm őket Áldásommal a kezükben, szívükben, lelkükben és egész létezésükben.

 2. Sokkal több kegyelmet ígérek neked ebben a földi életben, és ezért nagyobb garanciákat az üdvösségre és (illeváns és alkalmi) dicsőségre az egész örök életedre, velem a mennyben.

 3. Szentáldozás, érezni fogsz engem, igen minden létezésedben és olyan teljességgel, hogy elveszik tőled a természetes vágyad, hogy megérints engem.

 4. Ha ezt megteszed, megkapod az én nagy kegyelmeimet és nagy előnyeimet az egész háztartásod számára.

 5. Ígérem azoknak, akik azt teszik, amire a legjobban vágyom, különleges hatalmat ad a kezükben a lélek ellenségei ellen; és sok gyógyító ajándékkal fogok ajándékozni.

 6. Megígérem, hogy ha ezt következetesen teszed, nagyobb intenzitással jössz (Én) hozzám, hogy csak az Én legnagyobb becsületemet és dicsőségemet keresd, és különösen felmagasztallak az örökkévalóságig.

 7. Azoknak, akik minden szándékomat teljesítő szeretetből, nem vesznek kezükbe Engem, nagyobb imádat, alázat és szent tisztelet miatt, nagyobb intenzitással adom meg a szellemek észlelésének ajándékát.

 8. Különösen a Szívembe lesz írva a nevük, hogy nagyobb örömöt szerezzenek Nekem, szájon át áldozzanak. , És nem kézzel.

 9. Ígérem, hogy minden erényüket növelem jutalmul ezért a nagyobb alázatért, amely feltételezi, hogy soha nem fogják elhinni, hogy a saját kezük tiszta, hogy megérintsenek.

 10. Ígérem, hogy hűségesen támogatod a Tanításomat, és könnyebben legyőzöd a kísértést.

 11. Egy lélek sem maradt Tőlem, akik ajkukon és nem kezükön fogadnak Engem, ha kellő tisztelettel teszik, és életük minden napján így tesznek.

 12. Ígérem, hogy nem zárul be az ajtó Szeretetem előtt, azok előtt, akik Akaratom iránti szeretetből vigasztalnak, mindig a szájukba vesznek, és soha nem a kezükbe.

 13. Ha így kitartasz, hogy még jobban örömet szerezz Nekem, ajkaiddal kommunikálva, ígérem, hogy csak a Szívemen keresztül, a Szívemmel, a Szívemben, az Isteni Szívemért fogsz dolgozni.

 14. Aki így megtisztel Engem, ígérem, hogy a szívem nagyon intenzíven és kellemesen fogja hallgatni őket.

 15. Ha a legnagyobb örömöt adod Nekem ebben a számomra oly fontos (mert), akkor mindig azt akarod majd, hogy a Szeretetemért kövesd Isteni Akaratomat, és én különösen újra fogom alkotni, örömöm bizonyítékaként abból, hogy mindig a szádba veszed és ni, amikor a tenyeredben.

 16. (Orálisáldozás) mindig sokkal nagyobb jót fog hozni a lelkeknek; másrészt, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy kézenfogjanak, sok mindenben megkeményednek Akaratom ellenére, és elvakulnak a saját ízüktől, saját tanításomtól és saját Mesteremtől Gree.

 17. Ellenkezőleg, akik fogják a kezüket, és nem érintik meg a Szent Megszentelt Formát, készülnek fel különösen egész énjükkel, fogadva Engem az áldozásban, kérnek tőlem, hogy legyek Egyedül, és semmi számukra: Kegyelmet ígérem, hogy hamarosan elérem a magasságokat t rendeljétek meg a keresztény tökéletességet, keresni fogják Nagyobb szeretettel Arcom, könnyen elfelejtik magukat, ez a gesztus mindig megvigasztalja Szívemet, nagyobb mennyei fényeket (is) kapnak, és nagyobb örömben lesz részük Szívemből örökkön örökké.
Ígéret azoknak, akik ezeket az ígéreteket teszik:
 1. A szívek megismerésének ajándéka.

 2. Magasztos dicsőséget fognak szerezni a mennyben.

 3. Hosszú szellemi életük lesz, bár nem mindig anyagi, de néhány év múlva, mintha hosszú évek óta megtapasztalták volna a szentséget.

 4. Megáldalak a családodat.

 5. Minél jobban terjesztik ezt, annál jobban beléjük kerülök.

 6. Elmondhatatlan módon, növekvő teljességben fogod érezni magad.

 7. Nem engedem meg nekik azt az üzletet, amit vezetnek, ha nem tetszik.

 8. Elegendő Fényt helyezek utadra, hogy bőséges segítségemmel elkerüld a gonoszt, és ne csak azt tedd, ami jó, hanem azt, ami a legjobban tetszik Nekem.

 9. Még nagyobb kegyelmeket adok neked, ha szorgalmasan terjeszted: fontold meg a nagy hanyagságot, ne fedd fel ígéreteimet.

"Nincs 10, és nem 20 bántalmazó, aki elpusztítja Testemet, sok kéz bántalmazza Testemet, kezébe véve az áldozást; a Sátán szentségtörő munkája. "

"Megígérem mindenkinek, aki papjaimért imádkozik, minden ideiglenes büntetés lemondását, nem szentély lesz azoknak, akik nyári papoktól szenvednek, hanem az utolsó leheletük után azonnal paradicsom lesz. "

"Amíg az embernek van egy pillanata, amit élhet, addig van ideje Kegyelemhez fordulni és bocsánatért könyörögni... Jól figyelj, ha egy másodperced maradt az életből, használd, mert benne örök életet nyerhetsz".

"LÁNYOM, HOGY FÁJ A KEZEMBEN KOMMUNIÓ ...

A KÉZ A KÉZ A KÉZTŐL KOMMUNIÓ NEM AZ ÉN MUNKÁM, ISTEN NEM AKARJA EZT A TEMPLOMÁBAN. A PÁPA PÉLDÁVAL VEZET ÉS A PÜSPÖK SEMMIT NEM TESZNEK....

ÁLDOTT LESZEL, AMIKOR AZ AJKADBA VESZEL, ÉS SZERETSZ, ÍROD EZT LE; EMBER NEM ÉRINTHETI MEG AZ Ő ISTENÉT. A SÁTÁN EZEN NEVET .... AZ ÜNNEPEKET ELHISZTÁSA ... ISTEN KÉZ A LÁNYOM KEZÉBEN JÁR... AZ IGAZSÁGOT HAMAROSAN MEGSZOLGÁLJÁK ... AZOKNAK, AKIK KÉZBŐL VESZIK A KOMMUNIKÁCIÓT...

HARCOLJ EZEKET A KÖZÖS ÍGÉRETEKET ELŐZÉSÉÉRT, HARCOLJ ÉRTE LÁNYOM, A JUTALMAD NAGY LESZ A MENNYEK KIRÁLYSÁGÁBAN. MEGÁLDANAK TÉGED. SZERETLEK LÁNYOM "

(Jézus a 'Szenvedély'-ben, ahogy Catalina Rivas, egy megbélyegzett látnok diktálta. Nyomtató: Mos. René Fernández, Cochabamba érseke. Bolívia)
közzétéve: 2022-11-18
Patryk Broniec
Medjugori
forrás: facebook.com/groups/183575388742478/