Óriási üzlet az abortusz

A CitizenGO egyre bővülő közössége hétről hétre tesz egy-egy lépést az emberi élet, a család és a szabadság védelmében. Ez alkalommal a magzatokért kell együtt fellépnünk.

Botrányos videó látott napvilágot a legnagyobb amerikai abortusz-szolgáltatóról.
A Planned Parenthood nevű szervezet (magyarul Tervezett Szülőség) egyik vezető orvosa, aki maga is aktívan végez abortuszokat, beszélget egy rejtett kamerával felszerelt „nyomozónak”. A beszélgetés témája: hogyan kereskednek az abortált magzatok szerveivel. Véget kell vetni ennek a barbár gyakorlatnak, rántsuk le a leplet az üzletszerűen űzött szervkereskedelemről!

Nem hallott még a Planned Parenthood-ról?
A szervezet az egyik legnagyobb abortusz-szolgáltató a világon. Abortuszok elvégzésére specializált női klinikákat működtetnek nemcsak az Egyesült Államokban, hanem társszervezeteiken keresztül a világ számos pontján. A szervezet az Európai Unió forrásaiból is részesül, emellett nagy befolyással bír a nemzetközi szervezetekben, mint például az ENSZ és annak szervei. Az abortusz-szolgáltatások mellett a politika is szerepel a palettán, a szervezet amerikai vezetői Hillary Clinton kampányához nyújtottak nagy összegű támogatásokat.

A Center for Medical Progress nevű szervezet által titokban készített felvételen a Planned Parenthood orvosigazgatója, Dr. Deborah Nucatola két beszerzőnek álcázott „nyomozónak” tesz ajánlatot magzati testrészek eladására.

A szervkereskedelem nemcsak nálunk bűncselekmény, hanem az Egyesült Államokban is. Ebben az ügyben az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma illetékes, ezért őket kérjük, hogy vizsgálják ki az esetet.

Nucatola doktornő leleplezi az országos iroda aggodalmát a magzati részek eladásának törvényességét illetően: „Az országos irodának van egy Pereskedési és Jogi Osztálya, akik egyszerűen nem szeretnék, hogy mi legyünk a középső, közvetítő szereplők ebben a folyamatban.” - nyilatkozik a filmen. „De azért elárulom, ezek a beszélgetések az alvállalkozókkal zárt ajtók mögött folyamatosan zajlanak.”

Nucatola doktornő arra a kérdésre, hogy „Számít-e, ha tudjuk mit szeretnénk beszerezni?” így válaszol: „Nagyon jók vagyunk a szív, a tüdő, a máj kivételében, mert tudatosan nem zúzzuk össze ezeket a részeket. Tehát gyakorlatilag alatta vagy fölötte zúzom össze, így az egészet sértetlenül ki tudom venni.”

A filmet készítő szervezet szóvivője, David Daleiden így nyilatkozott: „A Planned Parenthood bűnszövetkezete, amelyen keresztül abortált magzatok részeiből nyerészkednek a legmagasabb szervezeti szintig ér el. Választott képviselőinknek meg kell hallaniuk az emberek hangját, és felelősségre kell vonniuk a Planned Parenthood-ot, hogy véget vessünk ennek az embertelen abortusz üzletágnak.”

Küldje el Ön is aláírásával a mellékelt levelet az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériumának a magzati szervkereskedelem megfékezése érdekében!2015. július 24.
Üdvözlettel: Frivaldszky Edit, és a CitizenGO csapata
forrás: katolikus-honlap.hu/regi2/konyvtar2/ko2-okumenikus.htm