Itt a magyarázat a vatikáni celeb érthetetlen tevékenységére?

Mint kiderült, Sztálinék utasítására, a nyugati kommunista pártok ügynökök tízezreit építették be, sokszor papként, a Katolikus Egyházba. A kommunista küldetés célja: „hintsetek kételyt, szítsatok ellentéteket, kérdőjelezzétek meg a kétezeréves alapvető tanokat!”


Egy, az Egyesült Államok Kommunista Pártjából kiábrándult és kizárt vezető eskü alatt vallotta, hogy 20 év alatt ő egymaga 1100 kommunista embert szervezett be az Egyházba, bomlasztás céljából. És nem ő volt az egyedüli.

És azt is biztosan tudjuk, hogy nem korlátozódott csak az Egyesült Államokra a beépülő bomlasztás ördögi műve. Dél-Amerikában sokkalta erősebb volt a marxizmus szelleme, ott sokszor még a papokat is annyira megfertőzte, hogy nyíltan marxisták, egyesek kommunisták lettek. Papként természetesen. A jezsuiták közt, ott Dél-Amerikában ütötte föl a fejét az úgynevezett „Felszabadítás teológiája”, ami nem más, mint keresztény mázzal leöntött tömény kommunizmus.

Érdekesség, hogy Róma, bár föllépett ellene, nem tudta megakadályozni ennek a teológiának terjedését, mert a jezsuiták hatékonyan terjesztették. Végül, a helyzet súlyosságát látva, Szent II. János Pál, a Hittani Kongregáció (tulajdonképpen a Szent Inkvizíció utódszerve) akkori vezetőjét küldte Dél-Amerikába, rendet csinálni. A rendcsináló nem volt más, mint Ratzinger bíboros, aki jó néhány évvel később XVI. Benedek néven pápa lett. Ratzinger kemény kézzel, mondhatni kíméletlenül tett rendet, mert csak az Egyház hitét és küldetését tartotta szem előtt...

Ratzinger később, már pápaként, fölismerve az Európára és az európai keresztényekre leselkedő végveszélyt, Európa megmentését tartotta fő feladatának.

Aztán lemondott Benedek.

És jött Dél-Amerikából egy jezsuita, aki akkor lett pap, amikor a legtöbb ember szervezték be az Egyházba a kommunisták, aki nem az európai keresztényeket védi, hanem a muzulmán beözönlőket támogatja, aki rendszeresen kételyeket ébreszt a hívőkben, aki minden megmozdulásával ellentéteket szít az Egyházban, aki alig burkoltan megkérdőjelezi a kétezer éves alapvető tanokat...2017. szeptember 2.
nega.blogstar.hu/2017/09/03/itt-a-magyarazat-a-vatikani-celeb-erthetetlen-tevekenysegere-/41959/